Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1984.

Reportage: Carl-Gustaf Lindstedt och hans son Pierre Lindstedt intervjuas tillsammans. De är mer lika varandra än man kan tro, inte bara till utseendet.

Reportage: Bibi Andersson i stor intervju. Så gör hon för att känna sig vacker, trots att hon är 49 år!

Reportage: Klas Hanspers är konstnär och han bor i Nusnäs vid Siljan i Dalarna. Nu har han skapat en telefonkiosk som är dekorerad med dalamotiv. Tidningen åker hem till Klas Hanspers och hans fru Anna Lucia Hanspers.

Reportage: I Tosseryd utanför Borås bor Rolf Rapp. Han är 24 år. Hans sambo heter Marie-Louise Norén och hon är 22. Tillsammans tar de hand om en varg som de kallar för "Smulan". Nu berättar de hur underbart det är att ha en varg boende hos sig!

Reportage: Beata Alving har precis börjat gymnasiet. Nu har hon bantat! Stolt visar den unga Beata Alving upp alla kilon hon har tappat!

Reportage: Så kan du bli smal - utan att banta! Det handlar om fettsugning. Så blir du av med fett på rumpan. Före- och efterbilder. Doktor Bonnie Erichsen i Köpenhamn intervjuas.

Reportage: Gunnar Norén bor i Hagfors. Nu har han blivit botad från sina prostatabesvär, eller gubbsjuka som han kallar det. Detta tack vare Curbicin, ett underbart preparat!

Reportage: Cia Berg är 20 år och hon leder programmet Bagen i tv. Nu intervjuas hon i Saxons. Hon är alldeles för kort för att bli fotomodell.

Artikel: Skådespelaren Kjell Bergqvist intervjuas tillsammans med sin älskade sambo, Angelina Amico-Demeter.

Reportage: Vem är Sveriges mest spännande karl? Saxons ordnar en omröstning.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 599867438

Visningar 454

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 43 1984 Klas Hanspers, Rolf Rapp, Beata Alving, Cia Berg

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?