Beskrivning

Veckotidningen Saxons från 1984.

Reportage: Björn Borg och hans Jannike Björling har byggt en slottsliknande villa med sjötomt på Värmdö. Saxons kan nu publicera bilder på den lyxiga bostaden. Än så länge bor Björn Borg, 27 och Jannike Björling, 18 i Jannikes flickrum, i väntan på att huset ska bli klart. Egendomen på Värmdölandet i närheten av Gustavsberg heter Alstaholm.

Reportage: Christina Schollin har en dotter som är 16 år och heter Pernilla Wahlgren. Nu intervjuas hon i Saxons. Pernilla Wahlgren har precis kommit ut med sin första skiva. Det är Bruno Glenmark som lanserar Pernilla Wahlgren. Hon har samma klädstorlek som sin berömda mamma och därför kan hon låna kläder av henne. Pernilla är nyförälskad! Killen heter Erik och han är "en vanlig kille". De träffades på ön Kos i Grekland.

Reportage: Bim Vreeswijk har skilt sig från Cornelis Vreeswijk. Efter skilsmässan flydde hon Sverige och flyttade till Indien. Nu berättar hon hur hon har det där.

Reportage: Hasse Andersson från Kvinnaböske bjuder in till middag i sitt hem. Det blir skånska delikatesser! På bild ser vi hela hans familj i köket.

Reportage: Maja Nordin är 68 år och hennes idol är Hasse Tellemar. Nu har Saxons sett till att Maja Nordin äntligen får träffa sin idol. Man ser på bilden att hon är överlycklig! Maja Nordin bor i Tidan i Västergötland.

Reportage: Majken Norling är 67 år och hon bor i Landeryd utanför Gislaved. Hon hade en enorm cysta på magen. Den vägde 135 kilo. Bild på cystan. Hon blev en medicinsk världssensation! Nu intervjuas Majken.

Reportage: I Abbekås i Skåne bor karikatyrtecknaren Östen Nilsson. Nu intervjuas han och visar upp sina verk.

Reportage: Från Fagersta kommer trebarnsmamman Mona Eriksson, en pigg tjej som gillar fart och fläkt. Nu har hon gjorts om och ser mycket fräschare ut.

Reportage: Märta Philipson är Sveriges rikaste kvinna och affärsvärldens järnlady. Nu porträtteras hon i Saxons.

Samt: Mode, relationer, kändisar.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Objektsnr 601116196

Visningar 417

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Saxons 45 1984 Björn Borg, Pernilla Wahlgren, Bim Vreeswijk, Hasse Andersson

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?