Beskrivning

Tidningen Femina från 1959.

Reportage: Femina har hälsat på hemma hos Larserik Arne och hans fru Stina Lindberg-Arne. De bor i en förort till Stockholm och deras hem är så vackert. Se bara på bilderna!

Reportage: Femina har fått komma hem till pälshandlare Folke Hellberg. Nu får vi se på flera färgbilder hur det ser ut i hans hem. Det är en trevlig fritidsstuga på Lidingö, med milsvid utsikt.

Reportage: Femina har besökt Ödeby utanför Örebro, på en ö i sjön Väringen i Närke. På bild ser vi Brita Ingvarsson. Hon är arrendatorsfru i Ödeby och det är hon som tar emot. Bild på Ödeby kyrka. Här berättas om platsens stolta förflutna och situationen där nu, på 1950-talet.

Reportage: Femina har träffat en kvinna som heter Karin Lindgren. Hon har arbetat till sjöss ända sedan 1926 och det är ytterst ovanligt med en kvinna till havs. De flesta anser att det här med att ge sig ut i båt, det är karlarnas domäner. Vi ser henne på bild tillsammans med styrman Arne Westergård. Karin Lindgren står i köket på båtarna och hon har fått handskas med många karlar genom åren berättar hon i denna intervju.

Bild: Kurt Isoz och hans fru Görel Isoz är på bild. Kurt Isoz är disponent på Åda säteri utanför Trosa och nu har de haft ett trevligt party.

Reportage: Signe Hasso i stor intervju. Hon berättar vad livet har lärt henne.

Annons: Helsida: Luxus kaffe.

Annons: Helsida: Perstorps ättika.

Annons: Helsida: Guld-Marie från Göteborgs-Kex.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 627690544

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 33 1959 Larserik Arne, Folke Hellberg, Arne Westergård, Ödeby, Kurt Isoz

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?