Beskrivning

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Femina har rest till ön Saint Thomas i Karibien. Där träffar man Gun Frohm och Bertil Agell. De har skapat ett eget litet paradis där. När de inte njuter i Karibien så flyger de till New York och gör glamourösa uppdrag som fotomodeller. Många karlar uppvaktar Gun Frohm eftersom hon är så väldigt söt, skriver tidningen. Nu får vi se hur de har det på Saint Thomas.

Reportage: Femina har anordnat en tävling där läsarna får skicka in sina vackraste dukningar. Nu ser vi resultatet på bild. Dukningar av: Margaretha Lilliehöök, Molnsätra, Kallhäll. Gunvor Bergström, Sergels väg 13 A, Malmö. Maj Kjellberg, Lilltjärnsvägen 11 A, Lycksele.

Reportage: Femina har besökt Helsingfors. Den här staden överraskar positivt som turistdestination!

Reportage: Anne-Marie Stenberg från Göteborg är 176 cm lång. Nu agerar hon fotomodell i Femina. Det gör även Ingrid Isacson från Göteborg.. Hon är 164 cm lång.

Artikel: Ann-Charlotte Sundell är 18 år. Nu har hon blivit upptäckt av italienskt filmfolk som har fallit för hennes skönhet och hon har fått roller i Italien. Hon är på bild. Hon bor på Vaxholm, på Runö Gård. Hennes far är ingenjör.

Artikel: Marianne Reuterswärd är känd för att kunna prata baklänges! Nu är hon på bild tillsammans med barnen Madeleine Reuterswärd, Clarence Reuterswärd och Marie Reuterswärd.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 628965415

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 31 1960 Gun Frohm, Bertil Agell, Lilliehöök, Reuterswärd, Helsingfors

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?