Beskrivning

Tidningen Femina från 1951.

Reportage: Danske arkitekten Finn Juhl har en osviklig känsla för design och form. Femina har fått komma hem till Finn Juhl och se hur han bor. Huset finns i Odrup i Gentofte kommun i Danmark. Finn Juhl är expert på heminredning och det ser man verkligen på dessa bilder. Här är det funktionalism som gäller, med strama linjer. Men man kan också se spännande krumelurer här och var. Möblerna är fantastiska. Det är så modernt!

Reportage: Tidningen har valt ut åtta kvinnor som kan vinna ett pris på 1 000 kronor. Det här är riktiga kvinnliga förebilder! Bilder och texter om de olika kvinnorna. På bild ser vi: Elvi Linnéa Gruvris från Dalarna. Rose Gran från Stockholm. Harriet Berg från Boden. Hildegard Högberg från Skåne. Anna Törnqvist från trakterna kring Vimmerby. Elisabeth Hemmingsson från Hammerdal. Kajsa Mark.

Reportage: Femina har besökt Soho, en trendig stadsdel i London. Här finns människor med alla möjliga hudfärger. Stämningen är verkligen internationell! Till skillnad från i Sverige finns det också restauranger från alla världens hörn! Man kan äta indisk mat, kinesisk mat och italiensk mat. Utbudet är otroligt.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 630467737

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 26 1951 Finn Juhl, Soho, Elvi Linnéa Gruvris, Kajsa Mark, Rose Gran

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

355 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?