Beskrivning

CAMELBAK QUICK STOVE FLASK 0.5L x 2

Antal: 2 st 500 ml flaskor

Rek butikspris: 660 kr (330 kr/st)

2 st mjuka vattenflaskor från Camelbak tillverkade för att alltid vara nära till hands. Självstängande ventil, låsbar vridjusteringen som gör dem 100 % läckagesäkra och den breda skrukorken som gör de är mycket enkelt att rengöra.

Camelbak Quick Stow Flask 17oz är en praktisk, lättviktig mjuk vattenflaska som tack vare sin hopfällbara design är lätt att förvara. Den passar perfekt i din löparväs, i ditt löparbälte, på ryggfickorna i cykeltröjan, i ryggsäckens sidoficka, eller att helt enkelt hålla i handen. Det här är en tålig flaska i premiumklass som verkligen fungerar bra och håller, så oavsett om du år landsvägscyklist eller håller på med ultratrail och behöver en pålitlig flaska så rekommenderar vi den här. Eftersom att den är så lätt att rengöra, samt är låsbart läckagesäker, passar den perfekt att ha spetsad sportdryck, koffeindryck, blåbärssoppa eller vad du önskar i, utan risk för spill i ryggsäcken eller löparvästen.

Quick Stove flask har Camelbaks klassiska bitventil i silikon som är självstängande. Du dricker med läppar och tänder och är därför läckagefri. Den stora påfyllningsöppningen gör det lätt att både fylla på och rengöra. Camelbak Qucikstow har behandlats med ”Hydroguard Antimicrobial Technology” som gör att den håller sig fri från bakterier. Materialet är givetvis fritt från giftiga kemikalier (BPA, BPF och BPS) och du kan diska den i diskmaskin och locket går att diska i diskmaskin, medan du hänger själva flaskan upp och ner för att den enkelt ska kunna torka.

Camelbak Quick Stove Flask 0.5L har dessuton volymindikatorer i både ounces och milliliter så att du enkelt ska kunna fylla upp med din egen sportdryck/ elektrolytblandning, för att du ska ha koll på hur mycket du druckit.

Specifikation:

  • Hydroguard Antimicrobial Technology - anti-bakteriell behandling

  • volym: 0.5L/ flaska

  • Vikt: 35 g/ st

  • Tål maskindisk

  • Lätt att rengöra

  • Läckagefri

  • Fri från giftga kemikalier

  • Självstängande bitventil

  • Låsbar vridjustering



2 st medföljande mjuka premiumflaskor (Camelbak Quick Stow Flask 500 ml) ingår. Dessa flaskor är marknadens bästa då de har en tillförlitlig vridlåsning som gör dem 100 % läckagesäkra att förvara med vätska i utan att något spills. Den stora öppning och avtagningen av sugmunstycket gör dem mycket enkla att rengöra. Vätska : 2 x 500 ml Camelbak Quick Stow Flask

Camelbak Quick Stow Flask 500 ml

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 611123326

Visningar 220

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

2-PACK CAMELBAK QUICK STOVE FLASK 0.5L, camelbak ihopfällbar vattenflaska

Pris

490 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 391 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?