Beskrivning

CAMELBAK W ULTRA PRO VEST (ink 2 st flaskor) Aqua/Silver Large

Rek butikspris: 1000 kr

Damstorlek: Large(Bröstomkrets): 89–101 cm

Löparvästen för dig som springer ultramaraton eller helt enkelt tar din träning på allvar när du springer långa pass!

Camelbak Women´s Ultra Pro Vest väst finns i tre olika storlekar, är konstruerad i ultralätta material och med en slank anpassningsbar design som gör västern idealisk för långdistanstäning och tävling. Denna vätskeväst har dubbla bröstband som är justerbara i höjdled vilket gör att det är lätt att få till en riktigt bra passform. Ryggparti och axelremmar är tillverkade i ett lätt och välventilerat ultralätt 3D-micromesh nätmaterial som garanterar maximal luftgenomströmning och avdunstning vid hög svettning, torkat mycketfort och gör den bekväm att ha på sig.

2 st medföljande mjuka premiumflaskor (Camelbak Quick Stow Flask 500 ml) ingår. Dessa flaskor är marknadens bästa då de har en tillförlitlig vridlåsning som gör dem 100 % läckagesäkra att förvara med vätska i utan att något spills. Den stora öppning och avtagningen av sugmunstycket gör dem mycket enkla att rengöra. Flaskorna som ingår sitter i varsin ficka på axelremmarna och är lätta komma åt. Västen är givetvis även kompatibel och har perfekt anpassad plats för en Camelbak Crux 1.5L vätskeblåsa om du önskar kompletter för det riktigt långa loppet eller turen då du är självförsörjande på vätska. (Camelbak vätskeblåsa ingår ej).

På vänstra sidan av W Ultra Pro Vest finns en ficka med dragkedja för mobil, plånbok, nycklar. Ficka med easy access för handskar, buff, gel, bar etc finns även på axelremmen. På baksidan finns flera stretchfickor som kan rymma extra kläder under kalla dagar. Trots sin mycket låga vikt på 150 gram ger fickorna och förvaringen en total volym på 6 liter så att den rymmer det mesta du behöver för ett långt distanspass året runt, så som extra vindförstärkningsplagg mm.

Camelbak Womens Ultra Pro har även ett särskilt fäste för vandringsstavar som gör det enkelt att spänna av dem och sätta fast dem under löpning. Ordentligt med invävda reflexpartier som gör dig väl synklig tidig morgon och kväll, sam en nödvisselpipa för ökad säkerhet är andra genomtånka detaljer.

Small (Bröstomkrets): 66-81 cm

Medium (Bröstomkrets): 71–76 cm

Large (Bröstomkrets): 89–101 cm

Specifikation:

  • Säkert telefonficka med dragkedja för säker snabb åtkomst

  • Dual Adjustable Sternum Straps: Erbjuder en rad justeringar för en anpassad passform och ökad stabilitet

  • Stretchfickor på baksidan: Ger snabb åtkomst till vindjacka etc

  • Ryggparti och axelremmar i 3D-micromesh nätmaterial ger extremt god ventilation

  • Fäste för trekkingstavar: ja

  • Reflexpartier: ja

  • Totalt antal ytterfickor/fack: 10

  • Vätska : 2 x 500 ml Camelbak Quick Stow Flask

  • Volym: 6 liter

  • Vikt: 150 gram

  • Mått: 36 x 24 x 11 cm

( sökor:d Camelbak vätskeväst dam, camelbak race vest ultra trail, camelbak löparväst med mjuka flaskor, camelbak ultralätt löparväst, camelbak ultralätt vätskeväst, camelbak ultratrail vest dam, camelbak womens ultratrail vest, camelbak w trail vest, camelbak löparryggsäck, vätskeväst bäst i test, löparväst bäst i test, camelbak löparväst bäst i test, camelbak trailvest bäst i test, Camelbak Quick Stow Flask 500 ml )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 614144937

Visningar 454

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CAMELBAK W ULTRA PRO VEST (ink 2 st flaskor) Aqua/Silver Large

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?