Beskrivning

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen.

Skick:
Enheter är i mycket fint skick Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Lycka till!

HXEU046R - Gävle, Turku, Vänern/Vättern, Malmö. Garmin BlueChart HD mSD/SD.2023 version

FUNKTIONER

* Realistiska navigeringsfunktioner visar allt från skuggade djupkurvor och kustlinjer till sjömärken, hamnar, vrak, hinder, tidvattenzoner, skyddsområden, ILIL symboler och mycket mer.

* Mjuk och harmonisk presentation inkluderar sömlösa övergångar mellan zoomnivåer.

* Säkerhets skuggning¹tillåter användaren att aktivera en skugga för alla djupkonturer som är grundare än de som användaren definierar som säkert djup.

* Fiskekort¹visar dig fler djupkurvor av bottnen och mindre av andra symboler på displayen.

* Högupplösta satellitbilder, riktiga flygfoton över hamnar .

* Satellitbilder ger dig den “verkliga bilden” av hamnar, marinor, farleder, landmärken, och andra intressanta platser, och gör det enklare för sjöfararen att navigera på okända vatten.

* MarinerEye view 3-D perspektivet är som ett fågelperspektiv och visar dig sjökortet från bakom båten för en snabb, pålitlig och lått positionsbestämning.

* FishEye view 3-D perspektiv som visuellt visar dig en bild över havsbottnen utefter den information som finns i sjökortet.

* Auto Guidance en automatisk vägledning som visar dig en lämplig väg att ta dig fram till den position du väljer utefter de säkerhetsdjup som du ställt in för din båt.

* Kompatibel med HomePort™ — ett program som låter dig använda ditt BlueChart för att bekvämt planera och organisera rutter i datorn innan resan.

Objektnr 633 055 624

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 10:44

Garmin Bluechart G3 HXEU046R Vision HD mSD/SD 2023 Version

Såld för

1 200 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också