Beskrivning

Marknadens mest prisvärda bifokala båtglasögon

Velodrom är sportglasögon med mjuka bågar och glas som verkligen skyddar dina ögon från vind och störande ljus. Våra glas är särskilt utvecklade för att funka på sjön i både sol och ruskväder.

Bågen Corrida har har en lite kantig spansk design och har bra passform för dig med genomsnittlig ansiktsform (om du har bred eller hög näsrygg kan du istället titta på vår modell Daytona). Och bäst av allt: den finns med ”bifokala” glas, med läsruta i nederkanten för dig som börjar få svårt att läsa på nära håll. Perfekt när du färdas över fjärdarna och behöver kunna läsa karta och instrument utan att tappa fokus på omgivningen.

En ny värld öppnar sig när du inte behöver plocka fram läsglasögonen eller gissa vad det står på sjökort eller plotter. Glasögonen är bekväma och ger härligt ljus, och styrkan finns redan på plats när du slår ned blicken. Snabbt och säkert kan du läsa det du behöver och sedan åter rikta blicken i färdriktningen.

Den här modellen Corrida Bifocal +1,50 Dayglow har bruna bifokala glas som ger dina ögon en lugn arbetsmiljö i skiftande förhållanden. Ljusklassningen är CAT. 2, vilket är aningen ljusare än traditionella "solglasögon". Det räcker för stark sol och motljusglitter, men ger dig också tillräcklig sikt i mulet väder eller när det börjar skymma.

Styrkan 1,50 är en bra standardstyrka som räcker för normala förändringar som beror på ålder.

Om Velodrom:

Sportglasögon från Velodrom har länge varit det självklara valet för många motorcykelåkare och flygsportare. Velodrom är ett svenskt företag och ett svenskt varumärke, men vi har kunder över hela världen. Nu finns vi på Tradera, leverans sker från lager i Sverige.

Du kan också vända dig till någon av våra återförsäljare, se Velodroms webbplats.

Objektsnr 396388438

Visningar 902

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Båtglasögon med läsruta - Corrida 18 från Velodrom

Pris

599 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?