Beskrivning

Denna utgåva innehåller även PS5 Upgrade och kan uppgraderas till den digitala PS5-versionen av spelet på en PS5-konsol.

Trailer: https://youtu.be/1Vgj1I3YG8g

Bevisa att du har vad som krävs för att bli en racinglegend

Välkommen till GRID Legends: ett högoktanigt bilspel där spännande motorsport blandas med otrolig variation och en uppslukande berättelse som sätter dig i händelsernas centrum.

Kliv in i rampljuset i en fängslande racingberättelse som väcks till liv med en rollista i världsklass, med bland andra Ncuti Gatwa (Sex Education), och en banbrytande produktion som suddar ut gränsen mellan fiktion och verklighet.

Tackla tuffa personligheter, depåpolitik, drama på banan och det ökända Ravenwest Motorsport i en dokumentärpresentation som fångar varje ögonblick.

Spännande variation
Kör race, uppgradera och anpassa varenda bil i den största GRID-uppställningen någonsin, från klassiska touringbilar till ensitsbilar och stora kärror. Tävla på över 130 banor på 22 platser, inklusive riktiga banor som Brands Hatch och Indianapolis, historiska GRID-platser och nya platser som London och Strada Alpina.

Skapa anpassade tävlingar
Använd tävlingsskaparen för att göra dina egna evenemang med ditt eget fordon, valfritt väder och olika kombinationer av tävlingstyper. Stora kärror mot ensitsare på vägar härjade av snöstormar? Retrodoftande bilar på Londons regnstänkta asfalt? Du bestämmer.

Social racing i onlinemiljö
Ge dina favorittävlingar en ny prägel eller designa något ur dina vildaste fantasier. Kör sedan själv mot datorstyrda förare eller stå värd online, där upp till 21 spelare kan röja järnet på banan över flera plattformar.

Objektnr 591 558 110

Visningar 1 064

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Grid Legends - PS5 Upgrade - Helt nytt till PS4 | Playstation 4!

Pris

298 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen