Beskrivning

Denna utgåva innehåller även PS5 Upgrade och kan uppgraderas till den digitala PS5-versionen av spelet på en PS5-konsol.

Trailer: https://youtu.be/OQ1CwPhE8KQ

Visa vad du går för på varje front i den senaste delen i den kritikerrosade Call of Duty-serien.

I flera år har världen fått utstå det största och dödligaste kriget någonsin, men andra världskrigets vindar börjar äntligen vända.

Nu måste ett fåtal utvalda ta sig an uppgiften att avsluta jobbet och skriva om historien för gott.

Den kritikerrosade Call of Duty-serien återvänder med Call of Duty: Vanguard, där du får uppleva globala strider genom ögonen på andra världskrigets hjältar och de ödesdigra händelser som förde dem samman. Vanguard är Utvecklat av Sledgehammer Games och har en engagerande kampanj där soldater med olika ursprung och bakgrunder går samman för att utmana det största hotet världen någonsin har ställts inför, vända krigets vindar och bana väg för vad i idag kallar specialstyrkor.

Genom de härdade soldaternas anmärkningsvärda resa får du uppleva inflytelserika strider från andra världskriget och kämpa om segern på flera krigsskådeplatser – de östra och västra fronterna i Europa, Stilla havet och Nordafrika.

Det här är deras berättelse. Det här är Call of Duty: Vanguard.

Kampanj
Utkämpa luftstrider över Stilla havet, hoppa fallskärm över Frankrike, försvara Stalingrad med en prickskytts precision och skjut dig fram genom nordafrikanska styrkor. Enspelarkampanjen kastar in dig i en engagerande berättelseupplevelse med strider på en makalös global skala.

Multiplayer
Ryck ut i första ledet av det föränderliga kriget och gör avtryck i Call of Duty-flerspelarlägets massiva utbud: 20 kartor, inklusive 16 som byggts för grundspelläget.
Zombies
Fortsätt på Dark Aether-berättelsen, visa ditt mod och försök överleva det våldsamma angreppet från de odöda i en skrämmande ny Zombies-upplevelse utvecklad av Treyarch.
Warzone-integrering
Call of Duty: Vanguard introducerar en ny och aldrig tidigare skådad Call of Duty: Warzone-integrering efter lansering, med stöd för spel och framsteg över flera plattformar och generationer.

Objektnr 608 421 381

Visningar 537

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Call of Duty Vanguard - PS5 Upgrade - Helt nytt till PS4 | Playstation 4!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen