Beskrivning


Spelet är optimerat för Xbox One X med förbättrad grafik och prestanda för Xbox One X konsolen.
Kan spelas på både Xbox One, Xbox One X och nya Xbox Seres X.

Trailer: https://youtu.be/uX7aw9lYB2w

Need for Speed, en av världens bäst säljande spelserier, är tillbaka med ett nytt, stort och spänningsdrivet spel – Need for Speed Payback.

Need for Speed Payback utspelar sig i Fortune Valleys undre värld, där du och ditt gäng har splittrats av ett förräderi men enats i en strävan efter hämnd och att utplåna The House – en ondskefull kartell som kontrollerar stadens kasinon, brottslingar och poliser. I detta paradis för korrupta hasardspelare är insatserna höga där The House vinner alltid. I spelet tar du rollen som Mac - The Racer, Mac - The Showman eller Jess - The Wheelman i en varierad, utmanande och actionladdad värld. Alla förare måste klara tävlingar, uppdrag och utmaningar för att vinna respekt i Fortune Valleys undre värld och delta i den ultimata tävlingen för att besegra The House.

Din bil står i centrum för allt du gör. Bygg och skapa unika bilar med djupare prestanda och visuella anpassningar än någonsin tidigare. Pressa dina bilars gränser när du nätt och jämnt kommer undan i storslagna strider mot poliser. Möt andra spelare på eller utanför vägarna, genom dalar, öknar, berg och staden. Höj insatserna genom att satsa extra valuta i spelet på evenemang, utmaningar och uppdrag och öka dina vinster. Men du kan förlora allt. Till sist kan du skaffa dig rätten att skryta genom att ansluta och tävla via Autolog mot dina vänner och, för första gången även mot potentiella rivaler. På din ledartavla kommer det att visas andra spelare med liknande skicklighetsnivå som din egen så att du kan jämföra dina krafter med resten av världen.

Med vansinniga stölduppdrag, förödande biljakter och enastående miljöer kan Need for Speed Payback leverera en fantastisk upplevelse fylld av spänning och adrenalin.

Skrot-, standard- och superbilar

Din bil står i centrum för allt du gör i Need for Speed Payback. Du kan finjusteringar i all oändlighet i alla de fem bilklasserna: Race, Drift, Off-Road, Drag och Runner för att vinna över motståndarna i alla tävlingar, uppdrag och utmaningar. Hitta övergivna bilar utspridda i spelvärlden och bygg din drömbil från grunden. Samla, vinn eller köp de hetaste trimningsdelarna och gör om flera bilar till perfekta fartmonster.

Lev ut en actionladdad racingfantasi

Spela och upplev ett explosivt, spännande äventyr som tre olika karaktärer som enas av ett gemensamt mål - hämnd. Tyler, Mac och Jess samarbetar för att mot alla odds slå tillbaka mot och delta i den ultimata tävlingen för att besegra The House. Konfrontera poliser med allt större intensitet, tävla mot rivaler över hela staden och kör på och utanför vägarna genom berg, dalar och öknar.

Mycket står på spel
Få flyt och vinn stort med den nya spelmekaniken med högre risker och större belöningar. De intensiva biljakterna med polisen är tillbaka och insatserna har aldrig varit högre. Sätt ditt rykte på spel och utmana dina vänner eller potentiella rivaler via Autolog under kampanjevenemang eller möt dem i de klassiska spellägena online.

Objektnr 607 603 435

Visningar 295

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Need for Speed Payback - Nordisk - Helt nytt till Xbox One | Series X!

Pris

258 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 381 omdömen

Läs omdömen