Beskrivning

Kabelupprullare Kökskabelhållare Kabelsamlare Självhäftande kabelförvaring Kabelförvaring Kabelorganisator för köksapparatsladdar Organisera dina köksapparatkablar för att undvika kabel

Bekväm installation: Du får inte bara en bekväm organisation av din blandningskabel, utan vi har också gjort den enkel att installera. Lämplig för varmluftsfritös, brödrost, mixer, kaffemaskin eller elektromagnetisk ugn.

De uppfyller i princip behoven hos alla hushållsapparater.

Rent och snyggt: Håll ditt kök snyggt och organiserat genom att linda in överflödiga kablar för ett snyggt, snyggt utseende och öka ditt köks produktivitet med denna enhet.

Enkel att använda: Den självhäftande kabelhållaren kan enkelt fästas på alla typer av ytor, såsom kakel, bord, plast, trä, glas, metall och läder. Dra helt enkelt av ytpapperet och fäst det på skrivbordet med klister utan att lämna några rester eller skada ytan. (Obs: Efter borttagning fästs den inte längre).

Sladdorganisatör, trådskydd, städat för apparater - Nätsladdorganisatör: Köksapparatens trådpaket är tillverkat av mjukare elastiskt gummimaterial, och den klibbiga basytan är större än andra vanliga sladdorganisatörer, som passar perfekt till den böjda ytan på apparaten och vidhäftningskraften är starkare.

Sladdupplägg, sladdskydd, ordnat för apparater - värmebeständigt starkt lim: Vårt sladdupplägg är tillverkat av värmebeständigt lim som inte faller av på ytor med temperaturer upp till 85°F / 85°C. Det kan säkert appliceras på uppvärmningsutrustning som tryckkokare, brödrostar etc.

Sladdupplägg, sladdskydd, ordnat för vitvaror - Snyggt och organiserat: Sladdupplägget för vitvaror sparar dig från att oroa dig för stökiga snören för små köksmaskiner. Alla kablar till din köksutrustning kommer att vara i ordning. Vår strömkabelhanterare tar kontroll över din strömkabel när du inte använder den.

Sladdorganisatör, trådskydd, anordnad för apparater - lätt att installera: Rengör och torka ytan för att ta bort eventuellt fett eller något som kan förhindra att den fastnar på lång sikt, och vänta minst 12 timmar innan du använder den.

Sladdupplägg, trådskydd, snyggt för vitvaror - Brett användningsområde: Köksapparatens sladdhållare är kompatibel med de flesta små köksapparater, såsom fritös, brödrost, mixer, kaffebryggare, induktionsspis. Strängen kan användas överallt där du behöver förvara elkablar, såsom kontor, sovrum, klassrum, etc.

Objektnr 635 703 345

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 jul 19:59

Kabelhållare trådklämma för köksförvaring kabel Sladd SVART

Pris

39 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 269 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också