Beskrivning

GEAR AID REVIVEX ODOR ELIMINATOR 5-PACK

5 förpackningar á 15 ml

(Finns även i 250 ml bulk från oss.)

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Odor Eliminator tar bort bakterier som orsakar odör i våtdräkter, underställ mm

Odör från kroppsvätskor och djur kan förstöra dyra våtdräkter och plagg. Om du är på jakt efter ett uppfräshande "tvättmedel" för din våtdräkt eller något som tar bort odör från träningskläder med intorkad svettlukt så är det här en suveränt produkt som löser problemet.

Odor elimination (tidigare namna Miraxyme) är en kraftfull naturlig formula med vatten-aktiverade mikrober som eliminerar dåligt odör. Istället för att gömma eller dölja dålig lukt så tar Odor Eliminator säkert bort de bakterier som orsakar odören.

Ger Aid Odor Eliminator kan sprayas på eller sköljas över, alternativt adderas i både handtvätt eller maskintvätt för att eliminera dålig lukt en gång för alla på alla textiler av synetiska material och bomull.

Specifikation:

  • Lämplig för alla syntetmaterial samt bomull

  • Passar bla för våtdräkter, tält, underställ, träningskläder, träningsskor

  • Eliminerar de bakterier som ger dålig lukt

  • Volym: 15 ml



SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561657843

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

luktborttagare våtdräkt, tvätt våtdräkt, GEAR AID REVIVEX ODOR ELIMINATOR 5-P

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?