Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta är en premium ergonomisk knästol gjord av naturlig björk och böjträ. Det hjälper till att korrigera hållningen, förhindra puckelrygg och skapa en vacker kroppsform. Maximal viktkapacitet 220 lbs, lämplig för större personer. Med denna pall kan du fokusera mer på ditt arbete och kommer inte känna trötthet och smärta efter att ha arbetat under en längre tid.

-Utmärkt knästol

-Bra hållningskorrigering

- Omladdningsförmåga

-Hög stabilitet och komfort

Huvuddrag:

-Ergonomi och smärtlindring,
Försök att hålla ryggen rak och fördela vikten jämnt över dina ben och höfter. Främjar naturlig hållning, hjälper till att stärka mag- och ryggmusklerna och ökar blodflödet.

-Björk + massiv ram,
Tillverkad av tjockt och högkvalitativt björkträ, det är slitstarkt och går inte sönder så lätt. Levereras med 3 tjocka tvärstänger som säkerställer hög stabilitet och balans. Skicka 2 2,6 fot långa remsor och tejpa fast dem i botten för att förhindra att de glider.

- Bredare sitt- och knäskydd,
Uppgraderad integrerad knäskydd, 47/45cm*23cm (längd*bredd), bredare än vanliga knästolar, bättre än spridda knäskydd, ingen justering krävs, lämplig för personer med olika höjd.

-Stor lastkapacitet på 220 pund,
Denna knästående pall har en viktkapacitet på 220 pund, så den kan rymma människor från korta till stora kroppar. Installeras snabbt och enkelt med skruvar och verktyg. Levereras med 7 cm tjock mjuk stoppning för ultimat komfort.

-Balanserad gungpall,
Botten är böjd och gungstolen har en halkskyddsdesign. Den gungande rörelsen håller din kärna aktiv och hjälper dig att hålla fokus längre.

- Olika ansökningstillfällen,
Minskar trycket på ryggraden, ländryggen och skenbenet när du sitter, vilket minskar obehag. Multifunktion: Kan användas som kontorsstol, meditationsstol, datorstol, etc.

Produktspecifikationer:

Material: björk+skum

Hantverk: böjt trä

Bärförmåga: 100kg/220LB

Matttjocklek: 5cm / 2"

Höftskyddsstorlek: 41/37*29*7cm (längd*bredd*höjd)

Knäskyddsstorlek: 47/45*23*7cm (längd*bredd)

Paket innehåll:

1 x ergonomisk knässtol

1 x installationssats

Funktioner och detaljer:

-Knästol av hög kvalitet: Övergripande mått: 41/37*29*7cm Knäskydd: 47/45*23*7cm, tillverkad av björk och böjträ hantverk, robust och lämplig för långa; termanvändning.

-Bra ställningskorrigering: Designad för att korrigera hållningen, förhindra puckelrygg och skapa en vacker kroppsform. Justera din rygg, axlar och nacke för att lindra smärta när du sitter eller arbetar under långa perioder. Minskar trycket på ryggraden, ländryggen och smalbenen och minskar obehag vid sittande.

-HÖG BELASTNINGSKAPACITET: Denna knästol kan bära en belastning på upp till 220 lbs. Levereras med integrerade vidgade knäskydd för större personer.

-Hög stabilitet och komfort: 5 cm tjock skumstoppning, ger en bekväm sittupplevelse. 3 ribbor och deras gungfunktion säkerställer balans och ingen distorsion. Till dig skickas också 2 bitar tejp, dra av filmen och fäst den i botten för att förhindra att den glider.

-Användningsscenarier för hem och kontor: Enkel och snabb installation, lämplig för hem- och kontorsanvändning. MULTIPLAN: Denna knästol kan användas som skrivbordsstol, meditationsstol, datorstol och mer.

Objektnr 634 218 205

Visningar 219

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

100kg kapacitet ergonomisk knästol med bredare sits och knäskydd, stabil, bekväm

Pris

1 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också