Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/4Wgs3CxcEfU

Assassin s Creed III Remastered innehåller:
  • Assassin s Creed III Remastered
  • Assassin s Creed III Liberation Remastered
  • Alla DLCs: "Benedict Arnold Missions", "Hidden Secrets" & "Tyranny of King Washington"
Assassin s Creed III Remastered
Nordamerika på 1700-talet. Efter över 20 års konflikt står de 13 amerikanska kolonierna och den brittiska kronan nu på randen till fullskaligt krig. Stridslinjerna är dragna. Blodspillan kan inte undvikas.

Ur den falnande glöden från sin nedbrända by reser sig en ny lönnmördare ur askan. Han är till hälften mohawk och till hälften engelsman och hans kamp för friheten kommer att smidas i revolutionens eldar.
  • Eliminera fienderna med ännu fler vapen: pilbågar, pistoler, tomahawker samt assassinordens klassiska lönnmördarkniv.
  • Utforska tätbefolkade städer på randen av en vidsträckt, farlig vildmark full av vilda djur.
  • En helt ny spelmotor för att leverera all smärtan och skönheten hos ett land som slåss för sin självständighet.
Assassin s Creed III Liberation Remastered
Året är 1765. Händelserna som leder till den amerikanska revolutionen gör att det börjar hetta till i norr, samtidigt planerar spanska styrkor att inta Louisiana i syd – men de har inte räknat med Aveline, en lönnmördare redo att använda sina vapen och förmågor för att befria sitt land och folk.

Benedict Arnold Missions
Benedict Arnold-paketet bjuder på över en timmes extra spelande, med fyra exklusiva enspelaruppdrag. Du kommer att få uppleva det förräderi som gjort namnet Benedict Arnold synonymt med kappvändare . När general George Washingtons spionring avslöjar en komplott för att få det kontinentala fortet vid West Point att kapitulera så vänder sig Washington till den person som han vet kan kväsa konspirationen i tysthet - Connor. Avslöja sanningen bakom en av historiens mest kända förrädare.

Hidden Secrets
Paketet Hidden Secrets till Assassin’s Creed® III bjuder på ytterligare 3 uppdrag som tillsammans ger en hel timmes extra speltid, från de försvunna mayaruinerna till det öppna havet. Du får också två enspelarskin: kaptenen av Aquilas originaluniform och den traditionella koloniala lönnmördardräkten.

Tyranny of King Washington
Upptäck en ny sida hos vår hjälte - Connor som Ratohnhaké:ton, och upplev Amerikas historia i en ny enspelarresa i tre delar som omfattar mer än fem timmars spelande. Ratohnhaké:ton tar hjälp av sina nedärvda förmågor från moderns sida för att bryta sig in i kung Washingtons fort och sätta punkt för hans tyranni. Upplev historien som den aldrig utspelade sig och led en ny revolution!

Objektnr 593018482

Visningar 799

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Assassins Creed III (3) Remastered (2 Spel +DLC) Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

338 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 332 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?