Beskrivning

Detta är den nordiska utgåvan och kan spelas på Svenska!

Trailer: https://youtu.be/lZPQ2ijCgVw

Assassins Creed The Ezio Collection inkluderar tre spel:
- Assassin's Creed II (på Kassett)
- Assassin's Creed Brotherhood (Digital nedladdning)
- Assassin's Creed Revelations (Digital nedladdning)


Spela som Ezio, den mest hyllade och ikoniska lönnmördaren i Assassin?s Creed-serien, på hans resa från ung man till den mest legendariska ledaren över lönnmördarnas brödraskap.

Skapa historia som den legendariska mästarlönnmördaren Ezio Auditore da Firenze i Assassin's Creed The Ezio Collection, som innehåller de hyllade enspelarkampanjerna och enspelartilläggen* från Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood och Assassin's Creed Revelations med grafik förbättrad för Xbox One och PlayStation 4.

Lev som Ezio, lär dig lönnmördarnas sätt och hämnas för sveket mot din familj i renässansens Italien på 1400-talet, fortsätt vidare till Rom och avsluta resan i 1500-talets Konstantinopel.

Assassin's Creed II - Ezios saga börjar när du slåss och utforskar den italienska renässansens öppna värld i en era av konst, rikedom och mordisk konspiration.

Assassin's Creed Brotherhood - Färdas till Italiens största stad, Rom, centrum för makt, girighet och korruption, när Ezio axlar rollen som ledare över ett helt brödraskap lönnmördare.

Assassin's Creed Revelations - Två lönnmördare, ett öde. Ge dig ut på Ezios sista äventyr i hans stora mentor Altaïrs fotsteg, på jakt efter svar och uppenbarelser i 1500-talets Konstantinopel i hjärtat av det Osmanska imperiet.

Objektnr 604721498

Visningar 411

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Assassins Creed The Ezio Collection (3 spel) - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

398 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 323 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?