Beskrivning

Narita Boy blir en enorm hit! Kopior av patroner flyger från fysiska hyllor över hela världen. Inom några veckor är Narita Boy det mest sålda tv-spelet genom tiderna, kritikerrosat för sin kraftfantasi som använder Techno-svärdet och tar spelare med på en resa utan dess like.

Samtidigt, inuti den binaurala koden, ansluter den digitala sfären till verkligheten. Honom har återvänt och raderat Skaparens minnen. Supervisorprogrammet, Motherboard, och hennes agenter har aktiverat Narita Boy-protokollet.

Stallions kommer, och Digital Kingdom behöver en hjälte.

Spelet

Bli symfonisk i Narita Boy! Ett radikalt actionäventyr som en legendarisk pixelhjälte fångad som ett rent eko i det digitala kungariket. Upptäck mysterierna bakom Techno-svärdet, lås svärd med de korrupta och befläckade hingstarna. Rädda världen!

Pixelperfektionist – Det lysande exemplet på en perfektionist på jobbet. Upplev det visuella från en retroera som väckts till liv med handritade animationer.

Utforska det digitala kungarikets mysterier – Våga dig upp, ner, vänster och höger för att upptäcka de mörkaste djupen av den trasiga binära koden i denna oändliga berättelse*.

Max ut Trichroma – Utrustad med det enda vapnet som kan besegra hingsthotet, ta Techno-svärdet och kasta det in i dina fienders digitala hjärtan. Låt inte detta imperium slå tillbaka, var den sanna blade runner.

Diehard fiender – Stå mot fiender som du bara kan tänka dig från dina mörkaste feberdrömmar!

Visa de här bossarna bytesna – vänd dig mot massor av radikala och fantastiska chefer. Bli chefsterminatorn genom att övervinna den dödliga krabban, DragonBot, Black Rainbow och så mycket mer!

Ljuden av retro-grade-tider - Känn fräscha vågor av synth skölja över dig när du reser i det digitala kungariket. Med kickin’ beats som skickar dig tillbaka till framtiden.

*det finns ett slut på historien.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Niotek tillämpar FRI FRAKT på alla produkter, men vi tar betalt för en eventuell retur. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608 150 001

Visningar 277

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Narita Boy (Limited Run 129) (Import) Nintendo Switch

Pris

679 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 540 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också