Beskrivning

Övriga spel|

FORECLOSED är en narrativ driven action-shooter som utspelar sig i en Cyberpunk-värld fylld med action, spänning och experimentella förstärkningar. Följ berättelsen om Evan Kapnos, hans identitet nyligen avskärmad, fråntagen sitt jobb, hans hjärnimplantat och hans tillgång till staden Block-chain, han måste nu fly innan hans identitet och implantat auktioneras ut.

En interaktiv grafisk roman och uppslukande berättelse

FORECLOSED kombinerar videospelens spelbarhet med seriens eleganta visuella estetik. Allt från spel till film upplevs inom den stilistiska ramen för en grafisk roman. Helskärms- och komiska panelperspektiv blandas sömlöst när du rör dig genom FORECLOSEDs Cyberpunk -stad och avslöjar en gripande konspirationshistoria. Cutscenes är också interaktiva och övergår smidigt mellan alternativa spelstilar.

Firmware -uppgraderingar
Upptäck och lås upp nya förmågor med ett RPG-liknande skicklighetssystem. Uppgradera ditt vapens potential med futuristiska anpassningar och förbättra din hjärna med implantat som ger nästan övermänskliga förmågor!

Hi-Tech Combat
Använd experimentella förstärkningar, vapen och teknik för att slå tillbaka mot dina fiender. Ändra din Symbiotic Pistol med Explosive Rounds för maximal skada, eller håll tyst och utrusta Stealth Bullets -moden. Lär dig att styra dina förstärkningar för att bekämpa motståndare och manipulera din omgivning. Förvärva superhjälteliknande förmågor som telekinesis för att skjuta dina fiender upp i luften eller slänga enorma föremål mot grupper. Hacka in olika system för att skapa fällor eller till och med överbelasta implantaten i dina fienders huvuden.

FUNKTIONER
Slick Cyberpunk Action- FORECLOSED är en berättardriven action-shooter som utspelar sig i en Cyberpunk-värld fylld med action, spänning och experimentella förstärkningar.
Interactive Comic Book - Allt från spel till film upplevs inom den stilistiska ramen för en grafisk roman för att du verkligen ska känna dig som en serietidningshelt.
Immersive Narrative - Följ berättelsen om Evan Kapnos, hans identitet nyligen utesluten, fråntagen sitt jobb, hjärnimplantat och tillgång till staden Blockchain. Han måste nu fly från staden innan hans identitet och implantat auktioneras ut ... Hi -tech Combat - Modifiera din symbiotiska pistol med ett sortiment av anpassningar som kan bytas ut eller till och med kombineras.
Augmentation Upgrades - Upptäck och lås upp hjärnimplantatförmågor med ett RPG -liknande skicklighetssystem

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608151849

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Foreclosed Nintendo Switch

Pris

259 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 352 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?