Beskrivning

Övriga spel|

Samla familj och vänner för lite skojiga upptåg i Everybody 1-2-Switch! på, du gissade rätt, Nintendo Switch!

Oavsett tillfälle, samla ihop gänget och tävla i en mängd konstiga och underbara minispel. Bli vän med utomjordingar kanske? Eller fylla gigantiska ballonger med precis rätt mängd luft, eller kliva bakom disken i en glassbar – alla möjliga roliga händelser väntar!

SPELLÄGET FÖR JOY-CON (2–8 SPELARE)

Joy-Con Mode handlar om livliga spel som får dig att röra på dig. Upp till åtta spelare kan delta i det här läget med Joy-Con-kontroller för att springa en stafett, leka kurragömma och mycket mer!

SPELLÄGET FÖR MOBILTELEFONER (2–100 SPELARE)

Använd din mobiltelefons kamera för att hitta något som matchar färgen på skärmen eller bjud över motståndarlaget till en auktion – alla kan använda sin egen mobiltelefon för att spela en mängd olika minispel. Eftersom upp till 100 personer kan vara med, kan alla på din fest delta!

TEAM CONTEST

I Team Contest delas gruppen upp i två lag som tävlar i ett slumpmässigt urval av minispel. Det finns tre alternativ, 20 minuter, 40 minuter eller 60 minuter, beroende på om ni vill ha lite snabbt spel eller ta i riktigt ordentligt!

QUIZ PARTY

Alla tävlar om att få flest rätta svar. Det finns dock inga lag här, det är upp till varje man, kvinna, barn eller häst att göra sitt bästa! Ni kan till och med skapa era egna frågesporter för att göra det lite mer personligt!

BINGO PARTY

Ingen penna eller papper behövs, din mobiltelefon är din bingobricka! Håll utkik efter roulette-jackpotten där tre nummer dras samtidigt.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektsnr 608150224

Visningar 598

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Everybody 1-2-Switch! Nintendo Switch

Pris

449 kr
Annonsen är avslutad

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 352 omdömen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?