Beskrivning

Emergency filt, överlevnad termiska filtar, rymdfilt överlevnadsutrustning, silverfolie filtar perfekt för första hjälpen, överlevnad, utomhus, vandring, maraton, camping, klättring.

Nödfilt och termiska överlevnadsfiltar perfekta för första hjälpen, överlevnad, utomhus, vandring, maraton, camping, klättring.

Specifikation för nödfilt

Material: PET

Färg: silver.

Storlek: 130 x 210 cm efter utfällning och 8 x 10 cm efter vikning

Funktioner för nödfilt

Vild snöisolering första hjälpen filt, lätt och lätt att bära, isoleringseffekt är bra, kan även användas som solskydd. När i farlig överlevnad termiska filtar kan användas för första hjälpen, är det mycket bekvämt att använda. Filten kan även användas för olika ändamål och kan användas som ett enkelt tält. Silvermaterial kan användas som fotografisk reflektor för nödsignalreflektionsfilm.

I vikt är storleken liten, lätt att bära, men den faktiska expansionsstorleken är 130 x 210 cm, vikt ca 55 gram. Silverfoliefiltar Kan användas i lågtemperaturmiljöer och håller sin egen värme tillfälligt inte frisläppt. Den starka reflektionen gör också att räddare kan hitta ett överlevnadsredskap för naturen.

Denna nödfilt använder avancerad PET och beläggning, vackert lysande och vattentät, inte lätt att sticka hål på av vassa föremål. Termisk filt kan användas för fältöverlevnad, naturkatastrof, sportvarm, vandring, bergsklättring, camping, fotografering, regnrock och andra tillfällen.

Vi tillhandahåller tillfredsställande kundservice. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att ge dig ett tillfredsställande svar. Om du har några tvivel om kvaliteten på våra produkter, kan du returnera dem för utbyte när som helst, vilket ger dig en perfekt shoppingupplevelse.

Objektnr 632 677 426

Visningar 132

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 08:19

VÄRMEISOLERANDE NÖDFILT ÖVERLEVNADSFILT överlevnadsfilt solskyddsfilt

Såld för

66 kr
Annonsen är avslutad

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 269 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också