james.b

james.b

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Kungsbacka | Reg. December 2007

Hej
Jag är en privatperson som säljer / köper - kan ej lämna garanti eller bytesrätt.
Varorna kommer från mina egna "gömmor" och arkiv samt vind och källare.
Alla varor säljes i befintligt skick, varorna är begagnade men testade att de fungerar (om det inte står annat i objekt-beskrivningen).
Jag brukar lämna omdöme efter köpet och vill gärna att du som köpare gör likadant. Om det skulle vara något problem är jag tacksam om du kontaktar mig innan ett eventuellt negativt omdöme lämnas. Detta för att kunna lösa problemen på bästa sätt. För det är ju så att problem är till för att lösas.

Betalning av varor sker till mitt bankkonto eller PayPal till matz.b@telia.com eller med swish.

Köpare inom Norden/övriga världen får betala alla bankens växlingsavgifter.
Försöker alltid att hitta billigaste frakt.
Jag skickar normalt via posten och då bara som brev (annat efter mail-kontakt).
Jag ansvarar ej för varan om den försvinner eller skadas på posten, Schenker eller DHL. Jag försöker naturligtvis hjälpa till så gott jag kan om problem uppstår. Om det blir fördelaktigare för kunden skickar jag naturligtvis med Schenker (du väljer vid betalningen). Om fraktpriserna förändras under tiden från det att auktionen lades ut till dess den betalas, då står köparen för denna kostnad (har bara varit med om ökade kostnader). Schenker ändrar sina priser utan att tala om det innan.
För all frakt/porto över 52 kr (frimärke) gäller att dom är sökbara.

* Jag har naturligtvis Samfrakt (men Tradera har inte den funktionen inbyggd längre, och ingen vinnar- information från mig). Jag kan inte se din varukorg.

* Gör dina köp och betala. Om den faktiska frakten blir mindre än du betalat så skickar jag tillbaka överskottet till dig via Tradera-betalning samma dag eller dagen efter.

Frakten är preliminär (jag packar först efter att varan är betald). Om det visar sig att frakten skiljer sig avsevärt vill jag ha möjlighet att maila om justering av fraktkostnaderna eller att återbetala för mycket betald frakt.

Non-Swedish bidders please contact me if you have any questions.
Deutcher geboter melden Sie über mail wenn Sie Fragen haben. Ich habe ein deutche konto.
Mvh
james.b

PS.
Have had customers from Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, Holland, Northern Ireland, France, Malta, California, Japan and Italy. I welcome all buyers around the world.

But I'm not sending to Italy, it's a wonderful country, but all packages from me are not coming up - unfortunately
DS.