MattLive

MattLive

|Samfrakt 1 dag

Om

HÄGERSTEN | Reg. March 2009

Säljare bosatt söder om Stockholm i Midsommarkransen nära Södermalm med toppbetyg på Tradera. Jag utmärker mig med att packa varorna samma dag så fort betalning kommit in och brukar skicka samma dag eller dagen efter. Bor också mycket nära motorvägen vilket underlättar vid eventuell avhämtning av varor som inte kan skickas eller om du heller vill hämta en vara.

Köper du mer saker av mig blir samfrakten av varorna billigare (jag räknar då ihop totala frakten baserat på vikt). Om det är två stora varor kan jag eventuellt behöva dela upp varorna i två paket, men det händer ytterst sällan.

Jag lagerhåller inte varor du köpt för samfrakt utan skickar direkt inom 1-2 dagar, men de flesta av mina annonser slutar samma dag, så det brukar inte vara något problem. Avviker sluttiden på auktionerna har jag ofta förmånliga direktköpspriser för att du ska kunna köpa flera varor med samfrakt.

Notera att jag vid längre helger inte alltid är hemma och därmed skickar först när jag kommer tillbaka (under veckor för jul och nyår innebär det exempelvis att jag skickar varan till dig först efter nyår). Samma gäller juli månad då jag vissa veckor kan rest bort. Jag försöker dock svara så fort jag kan så att du vet när jag tidigast kan skicka varan.

Ser fram emot ditt framtida köp. :)