Vinylfan67

Vinylfan67

|Samfrakt 3 dagar

Om

SVARTSJÖ | Reg. December 2003

Jag har ett antal LP-, EP-skivor samt kassetter som jag säljer och de allra flesta artiklar är i väldigt bra skick, en del nästan ospelade. Även andra artiklar förekommer.
Jag skickar Dina varor som brev om Du önskar det billigaste alternativet men erbjuder även paket då det alltid är lättast med spårbara försändelser ifall att något skulle hamna på avvägar.
Mina auktioner/försäljningar är fraktmässigt prisberäknade som brev och priset avser ett från-pris, beroende på om Du önskar att få plastfordralet medskickat eller ej då de flesta DVD:s och Blu-Rays väger mellan 95-105 gram och där fraktkostnaden kan hållas lägre om Du ber mig att skicka skiva och instickskort utan plastfordral. När försändelsen börjar väga upp emot 250 gram så kostar brev och paket ungefärligen detsamma vilket medför att jag då rekommenderar paket i första hand.
När en och samma köpare handlar flera artiklar så samfraktar jag dessa och meddelar vilken den totala fraktkostnaden blir. Vänligen betala inte förrän jag kollat upp det och meddelat. Stort tack för visat intresse.