Kvalitetsklipp

Kvalitetsklipp

|Samfrakt 3 dagar

Om

Alunda | Reg. November 2012

Säljer allt möjligt, mestadels delar av restpartier och konkurslager. Allt från samlarobjekt som slipsar till barnartiklar och krukor, kläder och paraplyer!

Samfraktar självklart, släng iväg ett meddelande om du vill vänta in någon av mina annonser så löser vi det så det blir frakt till bra pris.

Jag skickar med det billigaste alternativet om du inte önskar något annat. Oftast via PostNord och brev då det är mindre saker. Mitt ansvar slutar då jag postar brevet. Större varor skickas med db Schenker. Fraktpris kan inkludera emballagekostnad.

Obs! Partier som är större (lådor av saker) kan ta några dagar att skicka. Skickar sådant ungefär 1 ggr per vecka.

Avhämtning är inga problem. Vi hittar en tid som passar.

Har du några funderingar eller nyfiken på något jag redan sålt? Hör av dig! Ibland finns mer på lager så jag kan lägga upp en ny annons.

Bud är bindande och ska vara betalt senast 7 dagar efter vunnen auktion. Betalar du i anslutning till avslutad auktion sker frakten snabbare.

Vid utebliven betalning efter 14 dagar skickar jag ut en faktura för kostnaden att förvara de objekt du köpt, samt en administrationsavgift. Detta med anledning av att ditt bud förhindrat mig att sälja objektet till någon annan, och tvingar mig att administrera en ny annons och hålla på objektet tills köparen kanske behagar betala.