Deggiahl

Deggiahl

|Samfrakt 7 dagar

Om

Göteborg | Reg. August 2004

Jag stickar allt jag lägger ut till salu och försöker alltid ge en så bra beskrivning som möjligt på storlekar, material, färg, m.m. Ibland kan jag ta beställningar, då är det t.ex. ett par vantar i en annan färg/storlek än på auktionen, etc. Jag tar inte beställningar på tröjor och större plagg. Jag är norsk och många mönster kommer därför ha en ganska typisk norsk prägel, så som den klassiska snöflingan/stjärnan som återkommer i väldigt mycket stickat.
Vissa plagg läggs ut lite dyrare än andra, det är material och tidsåtgång som styr. Merinoull är ett ganska dyrt garn, likaså silke och kid mohair. Alla material har olika egenskaper. Merino är t.ex. otroligt mjukt, lent och brukar tålas av de som tycker att vanlig ull sticks lite.

PostNord har i år (2024) ändrat fraktpriserna, vilket bara är beklaglig. Dessutom brukar inte paketleveransen vara så snabb, så ni som helst vill ha grejerna innan de skickats, får antingen betala rek eller ha lite tålamod.
Tyvärr är det så att paket under 500 gram är billigast med PostMord (oj, förlåt - "Nord" menade jag ju...), därefter är det Schenker eller DHL.

Min Instagram (deggiahl) , PM vid frågor.