Snigelen

Snigelen

|Samfrakt 1 dag

Om

Katrineholm | Reg. November 2004

BTS relaterat, säljer det jag inte samlar på. Mycket photocards, men även annat.
Allt är ALLTID äkta och nästan alltid köpt från weverse.

Samfrakt är inom 3 dagar, vilket betyder att du får betala för de auktioner du vunnit inom dessa 3 dagar. Önskar du själv vänta längre än 3 dagar på att fler auktioner ska samfraktas som går ut senare än 3 dagar får du betala de först vunna och sen lägga till de andra efter den då vunna vinsten. Du kan alltså inte bjuda på en auktion i början på månaden och vänta in en annan auktion senare än 3 dagar utan att betala den första!

Läs auktionsbeskrivningen innan bud och undrar du om något, ställ frågan innan, ingen fråga är för dum eller för konstig Jag svarar på allt!
————————————————————
Har på sistone haft problem med att barn (under 18) använder sig utav sina föräldrars konton och bjuder med, detta är INTE okej. Det strider mot traderas regler och man får inte ingå ett köp under någon annans namn.
Detta har resulterat i spärrningar,anmälningar och onödiga omdömen för att personer inte kan läsa och ingå ett avtal. Så snälla tänk på det innan du bjuder, det strider mot traderas regler och är olagligt då du ingår ett avtal i en annans persons namn.