volvolarsson

volvolarsson

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

BILLINGSFORS | Reg. July 2006

Varmt välkommen till vår butik här på Tradera. Här hittar du mestadels spel, alltifrån retro till moderna sådana. Även filmer/böcker av diverse genrer, ljus och annat intressant kan hittas i butiken. Nästintill alla av våra varor som finns ute till försäljning är begagnade, men även nya och oanvända produkter kan förekomma. Detta är då tydligt beskrivet i annonsen. Då vi har många upplagor av vissa produkter kan samma bild förekomma, så produkten kan skilja sig något mot aktuell bild. Däremot nämns alltid defekter på fodral och dylikt om sådant skulle finnas.

Samfrakt:
Vi samfraktar självklart dina köp. Använd knappen "begär samfrakt" inom 3 dagar i varukorgen så anger vi ett nytt korrekt fraktpris. Vi tar inte ut en avgift för emballage, utan du betalar enbart för den faktiska fraktkostnaden.

Leverans:
OBS!
Observera att Postnord delar ut varannan dag numera. Därför kan leverans till brevlådan dröja lite längre än tidigare.
Vi försöker alltid att skicka ditt köp så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 24h efter mottagen samt synlig betalning. Undantag för helger då vi normalt skickar nästkommande vardag. Vi använder oss utav Postnord eller Schenker, det alternativ som blir förmånligast för dig som kund. Vi ansvarar INTE för fraktbolagens eventuella slarv vid hantering, när paketet överlämnas till distributören övergår ansvaret i deras händer. Då Postnord återigen höjt sina priser på porto/frimärken skickar vi numera samtliga utav våra objekt spårbart, vilket också är ett tryggare alternativ för dig som kund. Detta med undantag för vissa enstaka "lättare/billigare" produkter där alternativet mellan dessa två kan väljas.

Ånger/Reklamation:
Då vi är en privat aktör är vi inte skyldiga att erbjuda ångerrätt eller reklamation enligt lag. Däremot är vårt mål att du ska vara 100% nöjd med din affär. Därför ber vi dig att höra av dig vid minsta bekymmer eller om du känner dig missnöjd. Tillsammans hittar vi en lösning. Observera dock att kontrollera bilderna på aktuell produkt för att se skicket på varan. Många utav de spel vi säljer är äldre retrospel, kolla därför efter om din dator kan spela upp dessa innan du genomför ditt köp.
Om vi godkänner ett återköp/reklamation kommer du som kund bli ombedd att sända varan i retur till oss med samma speditör som varan levererades med. Du som kund står då för returfrakten. Därefter erbjuds du en full återbetalning för objektet såvida produkten är i samma skick som vid försäljningen. Återbetalningen utförs via Tradera, beroende på hur betalningen genomfördes vid köptillfället.

Genom att fullfölja ett köp godkänner du våra villkor samt produktens skick. Vi reserverar oss för felskrivningar samt ev. felaktigt lagersaldo.

OBS!
Kontakt sker i första hand via Tradera/mejl.

Varma hälsningar,
Peter & Fanny