Du använder Internet Explorer 11. Vi saknar stöd för denna webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till någon av följande: Edge, Chrome, Firefox.

SvenskaTVspel
Butik Karlskoga • Reg. juli 2008

Butiksinformation och köpvillkor


Svenskt företag som sålt TV-spel sedan 2008.

- Alla varor samfraktas.
- 14dgr ångerrätt på alla köp.
- 3mån funktionsgaranti på alla begagnade varor.
- Snabb leverans, normalt 1-4 arbetsdagar.
- Fri support = svenskatvspel@hotmail.com


KÖPVILLKOR

1. Köp
Svenska TV-spel förbehåller sig rätten att makulera beställningar. Vid eventuella felaktigheter i t ex pris, produktbild etc förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

2. Pris
I priserna ingår moms. Samfrakt tillämpas.

3. Leverans
Normal leveranstid 1-4 arbetsdagar (vardagar) efter att betalning har registrerats/mottagits.
Beställning av mindre värde, vikt, volym levereras direkt till postlåda av PostNord. Beställning av större volym levereras till PostNords serviceställe. Beställningar av större värde, vikt, volym levereras vanligen med Schenker eller DHL och till deras serviceställen.

4. Betalning
Betalning sker genom Traderas tillhandahållna betalningstjänster och ska ske senast inom 7 dagar från beställning.

5. Garanti
Alla nya varor säljs med 1års garanti. På begagnade varor lämnas 3 mån funktionsgaranti. Garantin gäller inte fel som uppstår genom egen modifiering, konfigurering etc av produkten. Garantin omfattar inte batterier.

6. Ångerrätt
Enlig distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har mottagit varan. Du får inte använda varan utan bara undersöka den. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Vi åberopande av ångerrätt ska varan returneras i oförändrat skick dvs oanvänd, ej förstörd eller skadad och komplett. Du har ansvaret för att produkten är väl skyddad i transporten tillbaka.

7. Personuppgifter / Säkerhet
När du lägger en beställning hos Svenska TV-spel uppger du dina personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund.

.