Du använder Internet Explorer 11. Vi saknar stöd för denna webbläsare och vi rekommenderar att du uppgraderar till någon av följande: Edge, Chrome, Firefox.

PrylTokigt
Butik Eskilstuna • Reg. november 2008

Butiksinformation och köpvillkor

PrylTokigt är ett dotterbolag till Bouleservice.se.

Vi började med att sälja bouleklot och bouletillbehör på tävlingar och senare internet, och 2015 valde vi att utöka verksamheten och börja med PrylTokigt.se. Begagnad film har blivit fantastiskt populär sedan streamingtjänsterna tagit över vardagen och de äldre filmerna fått stryka på foten, DVD och Blu-Ray är därför något filmälskare söker efter. Att ägare Patrik är filmsamlare och skräckfilmsfantast kan ha haft med det att göra.

Vi jobbar för en god kundservice och hoppas på en god kundkontakt. Om en vara inte är till belåtenhet, trasig eller om du helt enkelt ångrar dig så har du ångerrätt inom 14 dagar och är varan sönder ersätter vi dig.
När du köper något på distans har du inte samma möjlighet att granska det du köper innan leverans. Därför har du möjlighet att inom 14 dagar från att du fått din vara ångra ditt köp. 

Genom att handla från PrylTokigt garanterar du att du är minst 18 år gammal eller har förmyndares tillåtelse att handla. Om du beställt och genast ångrat dig bör du kontakta oss inom 24 timmar för att annulera ordern. Om personen som beställer är under 18 år är det förmyndares skyldighet att betala eller ångra köpet.

Återbetalningar
Alla eventuella återbetalningar går genom samma kanal som du betalat. Exempelvis om du har betalat med Swish återbetalas pengarna via Swish, har du använt PayPal eller Payson gäller samma sak.
Vid kontoöverföringar behöver du maila in ditt kontonummer.