Auktionsbyra
Butik Östersund • Reg. april 2009

Butiksinformation och köpvillkor

Om oss

Jämtlands Auktionsbyrå AB är i grunden ett familjeföretag som drivs av Ronny Hopstadius med familj. Vår affärsidé är att lösa alla problem som kan uppkomma när man har ett dödsbo eller flyttbo.

Nöjd kund
Vårt mål är att kunderna blir väl omhändertagna och nöjda.Vi jobbar på att lösa alla problem och önskemål för våra kunder.

Helhetskonceptet
Vi tar hand om dina saker, fixar städningen, sophanteringen, gårdsröjningar, slubesiktningen, återlämnaden av nycklar, frakter, kontakt med mäklare, jurist, snickare, målare, styllist med mera.

Gårdsauktioner
Under sommaren har vi gårdsauktioner. För datum och plats se vår startsida.

Värdering
Jämtlands Auktionsbyrå AB utför värderingar. Våra värderingsmän har en mycket stor erfarenhet där vår starka sida är avveckling av konkursbon, allmoge från Jämtland, konst, silver, skogs/jordbruksmaskiner och fordon.
Vi har även en heltidsanställd fordonsmekaniker som utför besikningar av fordon.


- Vid vunnen auktion finns all betalinfo i Traderas vinnarmail. Betalning sker via Klarna inom 2 dagar från avslutad auktion.

- All frakt sker med Schenker eller Bussgods då ni får ett kollinummer att följa.

- Avhämtning accepteras. OBS vid avhämtning måste betalning ske innan avhämtningen. Varorna finns att hämta på Tjalmargatan 6 Östersund. Avhämtning ska ske 2 bankdagar efter auktionen är betald.

- Objekten finns att titta på vid begäran i våra lokaler vardagar mellan 08:00-16:30.

- Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma dygn. Vänligen skicka oss ett mail efter avslutad auktion så skickar vi nya betalningsuppgifter.

- Leverans av vunnet objekt sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.

- Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi packar omsorgsfullt med bubbelplast, frigolit mm.

- Våra varor är begagnade om inte annat anges. Tänk därför på att bruksspår kan finnas på alla föremål, vi garanterar inte att varan är komplett utan vi låter dig som kund göra en egen bedömning, tillbehör som inte syns på bild finns inte. Se bilderna för att göra en egen bedömning. Om ni har frågor så måste ni maila oss INNAN ni lägger bud.

- Om det står att varan är ej funktionstestad så innebär det att det kan saknas delar eller att den är ur funktion eller att vi inte har kapaciteten att utföra ett funktionstest.

- Som kund hos oss omfattas du av distansköplagen och har 14 dagars ångerrätt.

- Avhämtning av skrymmande varor ska ske inom 10 dagar efter avslutad auktion, från och med den 11:e dagen efter avslutad auktion tar vi ut en lagringsavgift á 50:- dygnet.

- Kunden står för returkostnaden vid felaktigt kontaktinformation eller ej utlöst paket med minst 200:-, sedan tillämpas fraktkostnad enligt fraktbolagets prislistor.

- Vi skickar bara till den adress som ni har angivit på Tradera.

- Alla bud är bindande enligt Traderas regler.

Vid frågor maila oss & lycka till med budgivningen!