Sten-G-Art

Sten-G-Art

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Mölndal | Reg. June 2009

Hej & Välkommen till Sten G Art Traderabutik!
Här säljs i första hand KONSTRYCK från originalmålningar av Sten G Gustavsson, i en begränsad, signerad och numrerad upplaga. Men även reproduktioner av VINTAGE POSTERS från MOVIE ART! Använd dessa SÖKORD för att hitta det du söker: Konsertaffisch, Propagandaaffisch, Reseaffisch, Reklamaffisch, Sportaffisch, Valaffisch, Filmaffisch, Popaffisch. Hör gärna av dig om du saknar något.

Butiksinformation och köpvillkor

Varmt välkommen till min TRADERA-BUTIK! Jag målar tavlor på beställning av vilket motiv du vill. Använder mig av akrylfärger och tusch . Vissa av dessa tavlor har jag gjort konsttryck av som finns i endast 50 ex och som jag signerat. Det är dessa jag säljer här på Tradera. Är du intresserad av originalmålningar får du ta kontakt med mig. Bästa hälsningar // Sten G Gustavsson

Vi skickar konsttrycken i papprör med bubbelplast inuti. Levereras av Postnord inom 2-4 vardagar. Om du inte blir nöjd, vill vi att du hör av dig till oss först innan du lämnar dåligt omdöme. Vi vill ha nöjda kunder och försöker därför alltid rätta till eventuella problem. Du är alltid välkommen med frågor och önskningar. Vi lovar att besvara så gott vi kan! Välkommen att handla hos oss!

Kontakt

STEN G ART Svanegatan 14 431 63 MÖLNDAL www.stengart.se info@stengart.se Sten 0767 777 082