TheStuffTheatre

TheStuffTheatre

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Luleå | Reg. November 2003

OBS! Ta ingen notis till Traderas s.k automatiska samfraktpris vid köp av flera artiklar som kan verka orimligt dyrt.
Det korrekta samfraktpriset ges av oss efter ni handlat klart.

Vid köp förväntas ni betala samma dag och kontaktar vi er så var vänlig ge oss respons, annars tolkar vi det som oseriöst köp.
Har förekommit många oseriösa köp senaste tiden och därför måste vi skärpa reglerna.

Tack!

Butiksinformation och köpvillkor

TheStuffTheatre drivs/sköts av mycket seriösa och erfarna medarbetare/privatpersoner, där fokus främst läggs på att tillgodose kunden på bästa sätt ur det filmmässiga perspektivet, men vi försöker också att kunna tillgodose andra intressen. Våra artiklar vi har i lager är alltid i funktionell kvalitet, största delen består av begagnade varor, och en mindre del helt nya varor. Våra varor funktionstestas alltid innan dom lämnar vårt lager, varpå vi alltid kan garantera funktionens duglighet på varan. Vi arbetar hela tiden med att förbättra oss och tar tacksamt emot diverse åsikter från er kunder.

Betalning skall vara oss tillhanda inom tre bankdagar. Kan man ej hålla sig inom tidsramen för betalning hävs köpet och negativt omdöme lämnas. Vi ser att du kontaktar oss omgående efter köp för att meddela oss eventuellt förhinder med betalning inom 3 bankdagar, då kan vi i viss mån vara medgörliga. Men tänk dig noga för INNAN du köper något så att vi slipper försenad betalning, och fråga oss FÖRE du köper något om senare betalning är möjligt. Har man köpt flera produkter än en kommer info om samfraktspris att skickas inom kort. Man kan betala antingen till bankkonto, swish eller klarna. Vi ansvarar ej för PostNords eventuella slarv och ersätter ej för uteblivna eller trasiga varor. Vi säljer ENBART fullt funktionella och hela varor och levererar ALLTID varorna inom rimlig tid. Har ni köpt flera objekt med Klarna kommer vi korrigera fraktpriset i efterhand och återbetala det överskjutande beloppet, så bli ej avskräckt om fraktpriset känns onormalt hög vid summeringen i kassan för alla köp, frakt korrigeras som sagt. Väljer ni banköverföring eller Swish som betalmetod för flertalet objekt bör ni invänta mail från oss där vi informerar om det korrekta samfraktpriset, annars om ni trots allt hunnit betala innan info om samfraktpriset så återbetalar vi eventuellt överskjutande belopp. Detta orsakas av otillförlitlig/inkorrekt automatisk uträkning om samfrakt genom Sello. Vidare skyddas alla DVD/BLURAY/CD/VHS i vår butik med bubbelplast som läggs innanför fodralet för att på så vis hålla skivan/skivorna/kassett på plats under frakten för att undvika onödiga skador/repor. Alla våra objekt i butiken levereras i skyddande bubbelplast-påse, alternativt kartong eller annan välemballerad lösning beroende på vilken typ av vara det rör sig om. Vi lägger med andra ord stor omsorg i att skydda alla varor på bästa sätt under frakt.

Kontakt

TheStuffTheatre@swedenmail.com