DG-Auktioner-Trollhättan
Butik Trollhättan • Reg. maj 2011

Butiksinformation och köpvillkor

DG-Auktioner
Denna användare auktionerar, och säljer i butik, varor för Pantbanken i Trollhättans räkning. Vi försöker att vara så tydliga som möjligt i våra beskrivningar. Undrar du över något går det bra att besöka oss alternativt maila eller ringa till oss.

E-post: auktioner.trollhattan@panta.nu 
Telefon: 0520-411196 (Pantbanken i Trollhättan AB)
Hemsida: www.panta.nu

Företaget som har registrerat "DG-Auktioner" på Tradera är:
DG Fastigheter Auktioner AB 
Box 26
462 21 Vänersborg
Org.nr: 556632-5485

Vi har även ett alias som "DG-Auktioner-Vänersborg" på Tradera. Denna användare sköter försäljningar för "Pantbanken i Vänersborg". Observera att det inte går att samfrakta varor från olika kontor. Klicka på länken nedan för att se annonser från DG-Auktioner-Vänersborg:
http://www.tradera.com/Profile/Items/List?sortBy=TimeLeft&alias=dg-auktioner&expanded=1&memberId=2546577Betala in köpesumma och frakt till Pantbanken i Trollhättans bankgiro: 703-9563 eller till Swishnummer: 1230561621 senast 10 vardagar efter avslutat köp. Märk inbetalningen med referensnumret i beskrivningen (ej Traderas objektsnummer) samt varans art, ex: 184,47952 Hänge 18k. När pengarna syns på kontot skickar vi varan till angiven adress på Tradera, vänligen meddela oss om annat önskas. Vi har även Klarna som betalningsalternativ. Vid frågor hör gärna av er till oss!

Kontakta oss vid flera köp för samfrakt. Fraktkostnaden är beräknad inom Sverige, internationella köpare ombeds kontakta oss. Smycken samt klockor skickas inpackade i bubbelplast via brev. Lägg på 20 SEK till ordinarie fraktkostnad om hård ask för säkrare frakt önskas. Lägg på 70 SEK till ordinarie fraktkostnad för rekommenderad post (endast Posten, försäkrat till 5000 SEK) eller kontakta oss för värdepost alt. om annat fraktsätt önskas. Eventuella reklamationer p.g.a. fraktskador hänvisas till aktuell fraktspeditör.

Inköpta varor går att avhämta hos Pantbanken i Trollhättan (Nygatan 2, 461 34 Trollhättan) om så önskas.

Vi ber er att omedelbart kontrollera inköpta varor när ni mottagit dem och kontakta oss om något inte stämmer. Vi följer distans- och hemförsäljningslag (2005:59). Vanligtvis gäller en ångerfrist på 14 dagar efter det att konsumenten mottagit varan. Önskar ni att använda er av ångerrätten så kontaktar ni oss via mail eller telefon, se ovan. Klicka på länken nedan för att se ovan nämnd lag i sin helhet.

Länk till ovan nämnd lag: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Lagar/Svenskforfattningssamling/Distans--och-hemforsaljningsla_sfs-2005-59/