Myrorna
Stockholm • Reg. september 2013

Butiksinformation och köpvillkor

Myrorna


Myrornas uppdrag är att generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala verksamhet genom vårt arbete med återanvändning och arbetsträning. På så sätt bidrar vi till ett mer medmänskligt och hållbart samhälle. Vi är Sveriges viktigaste butikskedja för second hand-varor och den största insamlingsaktören i vårt land. Vi har stora produktionsenheter på flera ställen i landet och 30-talet butiker. Vi har ca 350 anställda och sysselsätter ungefär 600 personer i månaden genom arbetspraktik. Överskottet från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.


Mer information kring inlämning av gåvor eller för att hitta våra butiker hittar du på vår hemsida. För nyheter och erbjudanden, följ oss på Instagram eller Facebook.Köpvillkor


Skick:
Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Våra varor är begagnade och mindre förslitningar är inte ett giltigt skäl till reklamation. 


Betalning:

Vid vunnen auktion ska varan betalas omgående, senast inom tre arbetsdagar. Betalning sker via Klarna, direkt på Tradera eller utifrån de utskickade mailinstruktionerna. Om betalning inte skett inom tre dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. 


Leverans & samfrakt:
Vi erbjuder endast frakt via Schenker inom Sverige. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vi samfraktar gärna upp till sex objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Köparen ansvarar för att kontaktuppgifter är korrekta. 


Avhämtning
I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda avhämtning då webbshoppen genomgår en flytt.


Retur:

Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas till oss inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.


Returinstruktioner:

Återanvänd gärna kartongen som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl.

Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. Vi hämtar inte ut rekommenderade paket. När vi emottagit din retur återbetalar vi dig via Klarna.


Skicka returen till:

Myrorna Webbshop

Kolargatan 2

115 42, Stockholm


Reklamation:

Maila tradera@myrorna.se vid eventuell reklamation. Bifoga bilder och en beskrivning av reklamationsskälet.


Övrigt: 

Vi förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.