Mediapalatset
Butik Hassela, Hälsingland • Reg. oktober 2015

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till Mediapalatset AB´s säljplats på Tradera. Företag ägs och drivs av Lennart "Ganheden" Leander som samlat, köpt, sålt och bytt retrospel i alla dess former sedan början av 80-talet samt äldsta sonen Johnny Leander. Vi har sedan 2013 en webshop men använder Tradera som en sekundär och kompletterande försäljningsplattform.

Vi tillhandahåller bra produkter till bra priser på en marknad som tyvärr gått utför dom senaste åren med enorma vinstintressen före intresset att spela eller samla. Med andra ord driver vi en prisvärd butik online och har för avsikt att fortsätta med det. Registrera dig gärna som kund i vår webshop om du vill och vi uppdaterar nästan alltid dagligen och har ett väldigt brett sortiment på sidan som omfattar det mesta inom den fantastiska kulturform. Traderar regler tillåter inte länkning till externa sidor men det är inte så svårt att hitta dit med lite sökning.

Mediapalatset AB (559026-5327) drivs som aktiebolag och har sitt säte i Hassela. Alla våra försäljningar beskattas i Sverige samt alla produkter skickas från Sverige. Se till att dina adressuppgifter stämmer på Tradera om du handlar då vi skickar till angiven adress.Vi använder oss sedan 2021 av Traderas betallösningar och samfraktar såklart vid beställningar från Tradera och den ordinarie webshopen men kontakta oss ifall det är aktuellt. Är frakten 40 kronor eller mera skickar vi spårbart samt alla våra försändelser är väl paketerade och skickas i bubbelpåse eller kartong samt har alltid korrekt porto. Köper du flera produkter från oss vid samma tillfälle betalar du enbart för den högsta enskilda fraktkostnaden. Fraktkostnad syns tydligt när du lägger produkter i kundkorgen på Tradera.

Vi lämnar 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen och vid retur ska varan återsändas i samma skick du mottog den. Du står för returkostnaden och vi återbetalar ditt köp exklusive fraktkostnad när vi mottagit din retur. Kontakta oss alltid innan retur sker så kan vi säkert lösa det på bästa möjliga sätt.