SpelHem
Älvsjö • Reg. maj 2017)

Butiksinformation och köpvillkor

SpelHem startade som en hobbyverksamhet på min tidigare användare Laverolle men tack vare alla er stamkunder och nya kunder har jag lyckats förverkliga drömmen att driva detta som ett företag! SpelHem ger Er nätets bästa service, schyssta priser och mer därtill!

Min ambition är 100% nöjda kunder då ni är det viktigaste jag har.

Tveka inte att kontakta mig på spelhem@outlook.com för feedback eller frågor, det är alltid uppskattat att höra era åsikter!

 

Jag vill inte lämna någon oberörd och gör mitt bästa med att packa era varor säkert och effektivt, precis som jag velat få det själv. Jag vet att just ditt köp är viktigast för dig!

Tack för att du tog dig tid att läsa om SpelHem, jag hoppas du fått en liten bättre insyn i mitt arbete och strävan att ge det där lilla extra!

 

 Betalning skall ske inom 3 bankdagar efter bekräftat köp. Väljer du Klarna som betalmetod är detta en direktbetalning för min del och ditt köp skickas inom nedan angiven tidsram.

 

Ditt köp skickas normalt 24-48h efter mottagen betalning väl packat och emballerat för att ni ska få exakt det ni ser på bilden. Var noggrann med att dina kontaktuppgifter på Tradera är aktuella så inget riskerar att gå fel. Avvakta er betalning 1 dygn vid uppdatering av kontaktuppgifter, tack.

 

Jag erbjuder självklart 14 dagars öppet köp från den dagen du mottog varan. Var noggrann med att skicka tillbaka den i exakt samma skick du erhöll den i och notera att returfrakt står på dig som köpare och eventuella övriga omkostnader. Skulle varans skick försämrats erhåller jag mig rätten att avbryta detta avtal.

Kontakta mig innan retur görs för fullständig information så båda parter är införstådda i det hela.

Du når mig på spelhem@outlook.com