Spelmaffian

Spelmaffian

Om butiken

Värnamo | Reg. March 2021

Välkommen till spelmaffian och vår Traderakanal!

Hos oss hittar du allt från den gamla Nintendo-tiden. Utöver det så har vi pussel för alla och ett stort utbud av de mest populära och prisvinnande sällskapsspelen kryddat med nyheter.
Vi har något för alla! Välkomna till oss.

Butiksinformation och köpvillkor

Välkommen till spelmaffian.se och vår Tradera-kanal! Hos oss hittar du allt från den gamla Nintendo-tiden. Utöver det så har vi pussel för alla och ett stort utbud av de mest populära och prisvinnande sällskapsspelen kryddat med nyheter. Vi har något för alla! Välkomna till oss. Vi levererar alltid snabbt och tryggt! Vi skickar din vara under normala omständigheter inom 0-2 arbetsdagar. Vi erbjuder alltid öppet köp, ångerrätt och möjlighet till reklamation. Du hittar våra fullständiga villkor på: https://spelmaffian.se/pages/kopvillkor (https://spelmaffian.se/pages/kopvillkor) ALLMÄNT Alla priser är angivna i Svenska kronor och inkluderar mervärdesskatt (moms). Detta gäller inte begagnade artiklar, där tillämpas vinstmarginalbeskattning. Vi reserverar oss för eventuella fel. När du gör en beställning hos oss innebär det att du godkänner våra köpvillkor och godkänner att namn, adress, telefon och mailadress registreras i vårt kundregister. (Enligt GDPR) Vi uppdaterar vår butik regelbundet för att ge dig så korrekt information som möjligt. Vi reserverar oss dock för eventuella fel och förbehåller oss rätten till prisjusteringar. För att handla på Spelmaffian.se måste du vara myndig. Om inte så kräver vi din målsmans godkännande. LEVERANSSÄTT OCH FRAKTER Din beställning skickas från oss till kunder inom Sverige som PostNord My Pack Collect. Frakt debiteras enligt PostNord My Pack Collect för beställningstillfället gällande prislistor. Du kan se vad frakten blir för en eller flera varor genom att lägga den eller dem i varukorgen.

Kontakt

Du når oss på: hello@spelmaffian.se eller via vår hemsida: https://spelmaffian.se (https://spelmaffian.se/) Om Oss: Org. 559294-6775 Adress: Spelmaffian AB Herrestad Säteri 33195 Värnamo