:O)

:O)

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Åkersberga | Reg. June 2002

++++ ALLMÄN BUTIKSINFORMATION ++++

- VÄLKOMMEN...

-//ORLANDOS//- ÖVER 40 ÅRS SAMLAD FÖRSÄLJNINGSERFARENHET VARAV 22 ÅR HÄR PÅ TRADERA!
.

--------------- *** OBS! *** ---------------

Använder Traderas automatiska "VINNARMAIL" där alla uppgifter kring betalning/frakt/villkor finns. Accepterar även Samfrakt av objekt som går ut inom 3 dagar
(OBS: Du som köpare måste begära samfrakt, läs mer på Traderas sidor.)

Betalning (Konto/Swish/PayPal) inom 3 bankdagar efter sista köpet.

Skickar inom EUs gränser./Only post package within the EU borders.

* Granska alltid bilderna och gör din egen bedömning av objektets skick. Min gradering av objekten skall endast ses som vägledning.

Jag som Säljare...
Jag säljer endast privat ägda objekt ur mina egna privata samlingar.
Det betyder att jag INTE kan ersätta med "ny vara" om objektet försvunnit i postgången. Eventuellt uppkomna skador reklameras till ditt lokala postombud. Posten/Schenker/DHL får då själva ta ansvar för oömma hantering av försändelser.

Skickar med...
PostNord/Schenker/DHL. Väljer det som lämpar sig bäst beroende av objektet. Vill du att jag skickar SPÅRBAR FÖRSÄNDELSE så MÅSTE du efterfråga det direkt och betala för det ifall frakten blir mer kostsam. Försändelsen skickas till din REGISTRERADE ADRESS här hos Tradera.

OBS: Posten ändrade postgångsrutiner gäller numera månd-fredag så räkna med längre leveranstider än tidigare. (Eftersom Posten inte lämnar några leverans eller leverastidsgarantier så kan INTE jag heller göra det). Men min erfarenhet är att brev och paket kommer fram även om det tar längre tid ibland.

Eventuell avhämtning är möjlig hos mig efter betalt objekt. Möte sker då efter gemensam överenskommelse via Mail/Sms.

Miljötänk: Återanvänder packmaterial i största möjliga mån.
Använder postfriska rabattmärken om jag har tillgång av dessa. Fraktavgiften täcker viss del av mina hanteringskostnader för pakethantering etc. etc.

Allt Gott!
:O)
-//ORLANDOS//-

20 krKöp nu
50 krKöp nu