AnG64

Samfrakt 3 dagar

Om

Handen | Reg. December 2012

Jag köper gärna saker utan att tänka om jag behöver dem. För att inte drunkna i prylar säljer jag sånt jag inte behöver. För mig är det en självklarhet att samfrakta. Köparen betalar alltid för frakten. Det får jag ochså göra när jag köper något. Men det får man ju göra även när man åker till affären.
Jag godkänner bara avhämtning i undantagsfall. Jag har väldigt dåliga erfarenheter av att bli sittande med grejor i flera månader innan de hämtas. Jag har även åkt till ställen där jag fått stå och vänta och köparen inte dykt upp. För att undvika det är det fraktbolagen som gäller för det mesta.
Jag försöker hjälpa till så gott jag kan när fraktbolagen strular. Men det är köparen som måste kontakta dem, eftersom det bara är köparen som vet i vilket skick varan kom fram och om den överhuvudtaget kommit. Min del i det hela är att packa så säkert det bara är möjligt, utan att frakten kostar en förmögenhet. Men naturligtvis är det fraktbolagets ansvar om de kastar runt med försändelserna. Filma gärna medans du packar upp.
När det gäller omdöme lämnar jag ALLTID på säljaren och mina köpare får när dom lämnar på mig. Det är för att det alltid är säljaren som enligt min åsikt har störst nytta av bra omdömen. I början delade jag ut till alla, men det har jag slutat med eftersom jag fick väldigt få tillbaka.