Hundred

Hundred

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Märsta | Reg. April 2018

Välkommen till Hundred! På vår butik hittar du utbud av sport, mode, media, elektronik, smycken och mycket mer. Vår ambition är att ge dig allt du vill ha till de bästa priserna.

Vår ambition är att erbjuda alla våra kunder den bästa servicen. Båda när du är på hemsidan och genom att leverera dina varor så snabbt som möjligt. Vårt löfte är att du kommer att kunna handla tryggt och säkert med oss.

I den konkurrensutsatta världen är vår strategi att erbjuda gynnsamma priser över hela vårt sortiment.

Leverans
Varor som betalas före 12.00 vardagar skickas samma dag, annars nästa arbetsdag utan helgdag. Paket skickas så snart betalningen anländer. Alla varor skickas från mitt lager i Sverige. Kontakta mig via e-post om paketet inte anländer.

Ångerrätt

Som privat kund har du alltid rätt att avbryta ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. Du betalar själv returporto och varan måste vara i samma skick som vid försäljningstillfället. Efter att produkten har mottagits initieras en återbetalning. Obs: endast produktåterbetalning, ingen portoåterbetalning.

Klagomål

Alla varor kontrolleras noggrant och testas innan de skickas till kunderna. Men om du har fått en defekt eller skadad artikel kan du naturligtvis klaga på det. Skicka ett mejl med en bild av produkten och en beskrivning av felet så ordnar jag det på bästa sätt. Vid klagomål gäller konsumentköplagen.

Övrig

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Om det är något du är missnöjd med är jag tacksam om du kontaktar mig innan du lämnar ett yttrande så att vi kan hitta en lösning. Problem kan lösas! Mitt mål är att du alltid ska vara nöjd som kund.

Skicka ett meddelande till mig för mer information. Skicka inte skräppost. Jag jobbar på vardagar men kan svara på helgen ibland.

Tack för besöket.

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*