IrisParadiset

IrisParadiset

Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Täby | Reg. October 2022

IrisParadiset är en del av Cavena Trading KB, ett familjeföretag med inriktning på små, specialiserade webbutiker. IrisParadiset säljer importerade rhizomer av iris germanica. På Tradera säljer vi plantor off season till rabatterade priser, då vår ordinarie webbutik är stängd för säsongen. Rhizomerna kan vara inkrukade (säljs upplyfta ur jorden) eller ha legat svalt i väntan på plantering. Blad kan vara torra, men vi säljer enbart livskraftiga plantor av god kvalitet. Observera att ångerrätt inte gäller för levande växter som tar skada av att skickas flera gånger. Vid köp av andra varor gäller ångerrätt i 14 dagar. Vid nyttjande av ångerrätt ska köparen kontakta oss innan varan returneras. Returfrakten betalas av köparen.

Plantera rhizomerna snarast möjligt i rabatt eller i kruka (om marken är frusen vid mottagandet). Vi rekommenderar övervintring i växthus eller täckning med t.ex. granris i rabatt under den första vintern.

Vi säljer och skickar plantor inom hela EU, med undantag för Kanarieöarna som har speciella regler för växtimport. Ej avhämtning, alla varor skickas per post. Vi packar väl och låter alltid plantans behov styra förpackningen. Vi tänker på miljön och återanvänder förpackningar där så är möjligt. Vi samfraktar givetvis. Kontakta oss gärna via mail vid eventuella frågor.

info@irisparadiset.se

Din sökning matchade tyvärr inte någon annons

Tips!
  • Spara sökningen på bokmärket
  • Kolla att du söker i rätt kategori
  • Gör sökningen mer exakt med “citattecken”
  • Bredda din sökning med asterisk*