Myntinfo

Myntinfo

|Samfrakt 3 dagar

Om

Företag

Stockholm | Reg. November 2023

Välkommen till vår shop på Tradera!

Myntinfo:

Vår främsta expertis ligger inom mynttillbehör, där vi särskilt fokuserar på specialdesignade myntalbum för svenska myntentusiaster. Vi är stolta skapare av vårt första unika myntalbum för svenska silver 2-kronor mellan 1876-1966, speciellt framtaget för samlare med fokus på silvermynt. Vårt album inkluderar samtliga årtal mellan 1876-1966 samt alla kända varianter, och vi är glada över att kunna erbjuda detta till samlarvärlden.

Produkter och sortiment:

Utöver myntalbum så säljer vi även andra högkvalitativa mynttillbehör, såsom myntfodral eller "coin slabs", för 2-kronor, 1-kronor, 50-öringar och 25-öringar. Under 2024 planerar vi att introducera flera specialdesignade myntalbum för andra svenska valörer och även regelbundna myntauktioner varje vecka.

Mer om oss:

Som namnet antyder erbjuder vi inte bara produkter utan har även en omfattande hemsida med massor av information om svenska silvermynt (och fler kommer) – perfekt för alla med intresse för numismatik. Vi strävar efter att samla och dela kunskap om svenska mynt och uppdaterar kontinuerligt med ny information. Dessutom delar vi de senaste nyheterna inom numismatik, från nysläppta minnesmynt till kommande cirkulationsmynt från hela världen, så att du alltid är uppdaterad om vad som händer i myntvärlden

Kontaktinformation:

Har du några frågor inom numismatik eller om några av våra produkter? Tveka inte att kontakta oss på info@myntinfo.se

Tack för att du besöker oss!