Beskrivning

HESTRA ORIGINAL LEATHER BALM

Färg: ljusgul naturfärgad

Volym: 60 ml

En klassiker från handskungen Hestra! Ett smörjande läderfett till handskar som förlänger lädrets livslängd på dina handskar!

Hestra Leather Balm är ett smörjande läderfett som används för återfettning av sport- och skidhandskar. Förlänger lädrets livslängd, smidighet och dess vattenavvisande egenskaper. Appliceras med putsduk, gnid in tills lädret är mättat. Ljust läder kan mörkna något.

Hestra rekommenderar att endast använda läderfettet på sporthandskar i getskinn och nötnappa. Andra skinn såsom hjortskinn, älgskinn, lammnappa, peccary och carpincho som är vanligare i dress handskar har många gånger svårare att absorbera läderfettet och kan göra att handskarna blir kladdiga och flammiga i färg.

Specifikation:

  • Smörjande läderfett som förlänger lädrets livslängd

  • Används för återfettning av sport- och skidhandskar i getskinn och nötnappa

  • Appliceras med putsduk, gnid in tills lädret är mättat

  • Volym: 60 ml

  • Innehåller: Lanolin, bivax, carnaubavax, växtolja, vaselin, paraffin, glycerin, mulsifan

  • Ljust läder kan mörkna något vid behandling


Eftersom det finna många olika kunder med olika behov av olika vax till olika läderprodukter lagerhåller vi ett tiotal vax i vårt sortiment på CDON, i ett prisspann mellan 69 och 169 kr från varumärken som Fatbear, Crispi, Gold Quality, Nikvax, Crispi, BioProline, Fibertec, Goodstep etc. Ta en titt på dessa om du önskat ett mörkare/ljusare, ett orgniskt, ett animalisk, ett flytande, ett för grovt inolja läder, ett som lämpar sig kläder, handskar, acessoaerer, en flytande läderolja, eller en förpackning vax som har en större volym om det går åt mycket.

sökord: hestra läderfett, hestra läderbalm, hestra handskfett, smörkning av hestrahandskar, vax hestrahandskar, vax handskar, mjukt vax läderhandskar, naturfärgat vax handskar, nauturfärgat vax hestra handskar, hur behandla hestra läderhandskar, behandling av hestra läderhandskar, behandling av läderhandskar, smörja in hestra läderhandskar, hur göra läderhandskar vattentäta, hestra leather vax, hestra leather balm, hestra handsbalm, hestra balm för skinnhandskar

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 626060379

Visningar 172

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HESTRA ORIGINAL LEATHER BALM , Hestra läderbalm till handskar

Pris

119 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 390 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?