Beskrivning

Produkten är ny och fabriksinplastad.

Dvd filmen är inplastad men kan ha revor i inplastningen / rester av prislappar.

Den skakande dokumentären av Alix Lambert som fick mästarregissören David Cronenberg att göra Eastern Promises! Hans våldsamma mästerverk med Viggo Mortensen

Inspirationen till Viggo Mortensens tatuerade mördare i filmen "Eastern Promises" sitter i Rysslands hårdast bevakade fängelser.

Tatueringstraditionen inom det ryska fängelse­systemet går tillbaka till 1930-­talet, då de hårdaste fångarna började pryda kroppen med specifika motiv för att visa sin status. En hel vetenskap av symbolik berättade vem man var, vilka brott man begått och var man befann sig i hierarkin. Mördare, tjuvar och våldtäktsmän - alla har de sin historia inskriven i huden. På - Rysslands straffanstalter lever brottslingar som djur under fysiska och psykiska tortyrförhållanden som eliminerar all slags värdighet. En tillvaro full av ­oskrivna lagar där rätt tatuering kan göra dig onåbar och fel kan kosta dig livet.

"Art of Violence" är en stenhård och helt unik ­dokumentär om de hundratals förbrytare vars blodiga historia gav inspiration till Viggo Mortensen och David Cronenberg inför­ ­Eastern Promises. Och ibland överträffar verkligheten dikten.

En fantastisk obehaglig film med 7.6 i betyg på IMDB:.


Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 477970106

Visningar 234

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inplastad Art of violence Alix Lambert inspererade Cronenberg (Svensk utgåva)

Pris

29 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?