Beskrivning

Produkten är ny och fabriksinplastad.

Dvd filmen är inplastad men kan ha revor i inplastningen / rester av prislappar.

Racerföraren Alex Furlong (Estevez) kidnappas från sitt förarsäte sekunderna innan en kollision och förs in i framtiden år 2009. Kidnapparna är framtidens folk som vill åt framgångsrika människors kroppar för att kunna använda deras organ, för att utföra olika transplantationer. Alex blir en laglös som flyr för sitt liv i detta framtidsland och en obeveklig jägare, spelad av Mick Jagger är på jakt efter nya organ, och är honom på spåret.

Emilio Estevez (Young Guns, Spanarna 2), Mick Jagger och Sir Anthony Hopkins (När lammen tystnar, Hannibal) är några av de skådespelare som vi ser i denna sci-fi/thriller regisserad av Geoff Murphy (Young Guns).



Produktbilderna på detta spel är den faktiska produkten
Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 577626052

Visningar 126

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inplastad Freejack Mick Jagger Anthony Hopkins Svensk utgåva

Pris

89 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?