Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO® Creator 31078 "Skatter i trädkojan" - numera sällsynt 3-i-1 byggsats lanserad 2020, oöppnad/ förseglad! Njut av roliga piratäventyr med LEGO® Creator 3in1 setet 31078 Skatter i trädkojan, med en piratskeppsträdkoja i 3 våningar med däck, ratt, gömställe till skattkistan, bogspröt med flagga och nallebjörn, mastkorg, däckgunga och koja på övervåningen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något inom LEGO® Creator 3-i-1 byggsatser? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du en mängd sällsynta, klassiska och exklusiva byggsatser som LEGO har producerat genom åren inom 3-i-1 segmetet! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Övrig produktbeskrivning: Njut av roliga piratäventyr med LEGO® Creator 3in1 setet 31078 Skatter i trädkojan, med en piratskeppsträdkoja i 3 våningar med däck, ratt, gömställe till skattkistan, bogspröt med flagga och nallebjörn, mastkorg, däckgunga och koja på övervåningen. Pirattillbehör: hatt, teleskop och 2 svärd. Den här 3in1-modellen kan byggas om till ett piratskepp eller en dödskallegrotta för ännu mer piratskoj och innehåller 2 minifigurer redo för piratäventyr, plus en läskig spindelfigur. Innehåller 2 minifigurer, en flicka och en pojke som båda är klädda för piratäventyr, plus en spindel och en nallebjörn. Byggbar piratskeppsträdkoja med däck, ratt, gömställe till skattkistan, bogspröt med flagga, mastkorg, däckgunga och koja på övervåningen. Hämta ditt svärd och din pirathatt och bege dig till trädkojan för lite piratskeppsäventyr. Styr med ratten eller ta med kartan och teleskopet upp till mastkorgen för att få ett fågelperspektiv. Göm skattkistan i gömstället, men se upp för spindeln! Fortsätt äventyret med denna LEGO® Creator 3in1 modell. Bygg om och ge dig ut på öppna havet ombord på ett piratskepp eller leta efter skatter i dödskallegrottan med lysande ögon.

Objektnr 572421358

Visningar 1 093

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 31078 Creator "Skatter i trädkojan" - från 2020, oöppnad / förseglad!

Pris

899 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

969 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?