Beskrivning

Oavsett om du är en expert läsare eller precis har börjat din tarotresa, kommer en tarotmini vara ett spännande och praktiskt tillskott till din samling. Baserat på det traditionella Rider-Waite-Smith-spelet och fyllt med bilder som talar till dagens magiska utövare, står häxkonst i centrum i denna fantastiska lek som designats av den högt respekterade Witch- och Tarot-läsaren Ellen Dugan. Här blir hierofanten överstepräst, lyckohjulet blir årets hjul och domen blir karma. Med den prisbelönta konstnären Mark Evans livfulla konstverk är Witches Tarot den perfekta kombinationen av Tarot och Craft. Detta är en miniutgåva av Witches Tarot (9780738728001). Korten mäter cirka 1,7 x 3 tum. Observera att det här kortet inte levereras med ett instruktionshäfte.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 821 474

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 17:55

Witches Tarot MINI

Pris

159 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också