Beskrivning

I det inte så avlägsna förflutna var vi gudar och gudinnor...vi bodde i dimensionella länder...Eden, Avalon, Ys, Atlantis och Mu...vi var helt levande och helt magiska. Vi arbetade, älskade och levde med alla elementära varelser... men allt eftersom tiden gick, slets vi bort från vår starkaste, mest skyddande släkt, Dragonfae. Nu återvänder de för att hjälpa oss att läka oss själva och rädda denna heliga planet. Detta kortlek är en dimensionell portal som låter dem återinträda i vårt rike och leverera sina kraftfulla budskap om kärlek, helande och skydd för en ny generation magiska varelser... Välkommen till denna resa genom en värld som alltför länge har varit dold från alla utom den modigaste av sökare och mystiker. På dessa sidor, och på vart och ett av dessa magiska kort, kommer du att introduceras till och ges meddelanden och visdom från Dragonfaes gränslösa värld, en värld som nu är redo att ses av dina ögon och upplevas av ditt hjärta. När vi ansluter till Dragonfae, återansluter vi till de förlorade delarna av oss själva, vilket tillåter oss att helt utforska livets gåva på denna vackra planet. De hjälper oss att få tillgång till kunskap inifrån och återansluta oss med vetskapen om att vi alla är ett. 43 fullfärgskort

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 826 603

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 18:50

Oracle of the Dragonfae - Lucy Cavendish

Pris

389 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också