Beskrivning

Vissa änglar har fyra ben och päls! Vilken större symbol finns det för universums oändliga mångfald och villkorslösa kärlek än djurriket? Öppna ditt sinne för djurvärldens kärleksfulla budskap i denna upplyftande kortlek från bästsäljande författaren Radleigh Valentine.
I Animal Guides Tarot Cards har bästsäljande författaren Radleigh Valentine på ett kärleksfullt och vackert sätt sammanfogat den rika, hävdvunna traditionen av Tarot för att spåna svar på livets frågor med kraften hos en andelek för djur som förbinder oss med den jordiska och visdomen. mystiska världar och de arketyper som förkroppsligas i djurvärlden.
Djurens och änglarnas visdom är inskriven på vart och ett av de 78 korten och förklaras i den medföljande guideboken. Djur är villkorslöst kärleksfulla och autentiska och äkta när det gäller att uttrycka sina känslor. Det är därför dessa helande änglar skickas till oss för att öppna våra hjärtan för att ge och ta emot kärlek. De är också lärare som vägleder oss att vara närvarande och medvetna.
I den här kortleken och guideboken ger Radleigh Valentine dig milda budskap från Guds "stora och små varelser", från hundar, katter, hästar, fåglar och fjärilar till tigrar, elefanter, giraffer, delfiner och känguruer, organiserade efter säsong. Som med alla hans kortlekar är Animal Guides Tarot Cards universellt positiva, kärleksfulla och respekterande för din andliga glädjeväg

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633 828 072

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 19:01

Animal Guides Tarot - Radleigh Valentine

Pris

229 kr

Slutar om

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

61 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också